onsdag den 9. april 2014

Psykologi for ledere

Erhvervspsykologi kan, foruden at give en større forståelse for processer i virksomheden, åbne op for forandringer. Erhvervspsykologiske værktøjer rettet mod forandring giver anvisninger på, hvordan en given situation eller problemstilling i en virksomhed med fordel kan løses.

Hos Aktiv Kurser / Probana udbydes flere forskellige åbne uddannelser inden for HRM og erhvervspsykologi alle bygget op omkring blended learning, hvilket gør dem utroligt fleksible. Ved at kombinere e learning med kursusdage ledet af erfarne konsulenter, erhvervsfolk og undervisere fra bl.a. Københavns Universitet og Handelshøjskolen er det lykkedes Aktiv Kurser / Probana at udvikle et uddannelseskoncept, der kan tilpasses den travle hverdag på det moderne arbejdsmarked.

På et højt fagligt niveau giver størstedelen af Aktiv Kurser / Probanas uddannelser deltagerne en indgående viden om og indsigt i de relevante teoretiske og praktiske forhold, der vedrører personaleledelse. En viden, der kan benyttes direkte i forbindelse med problemstillinger tilknyttet deltagernes egen virksomhed eller afdeling.

Erhvervspsykologi uddannelsen, EPU, er særlig relevant i forbindelse med videreudvikling af HR kompetencer hos ledere og personaleansvarlige. Uddannelsen giver over tre undervisningsmoduler og kursusdage på Scandic Hotel i København deltagerne indsigt i alle de relevante erhvervspsykologiske værktøjer, som er nødvendige for at følge med udviklingen og forblive konkurrencedygtige. Herunder bl.a. organisationskultur, intervention og forandring, de menneskelige elementer i organisationen samt håndtering heraf og ikke mindst psykologisk funderede værktøjer til at optimere udbyttet af samarbejdet mellem medarbejdere og organisationen, herunder bl.a. kommunikation og empowerment.

Næste hold starter i maj, august samt i oktober. Uddannelsen varer tre måneder. Tidsforbruget er ca. 15 timer om måneden samt kursusdag hver fjerde uge. Hvert modul afsluttes med en prøve, mens selve uddannelsen afsluttes med en eksamen alle i form af case analyse og multiple choice test. Derudover vil deltagerne få rig mulighed for online sparring med medstuderende samt personlig feedback fra Aktiv Kurser / Probanas erhvervspsykologiske konsulenter. Deltagerbetalingen er kr. 16.800 inklusiv kursusdage med forplejning. Prisen er ekskl. moms.

For mere information om Erhvervspsykologi uddannelsen se http://www.epu.dk/. Her kan De tilmelde Dem direkte. Har De spørgsmål er De velkommen til at kontakte Aktiv Kurser / Probana på tlf. 45 76 58 58.


http://www.probana.com/epu.asp
 

Læs mere her

tags: København, Handelshøjskolen, uddannelse, virksomhed, moms, personaleledelse, Probana, psykologi, kommunikation, organisation, undervisning, arbejdsmarked, studerende, konkurrence, værktøj, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar