søndag den 6. april 2014

Er medarbejderne virksomhedens vigtigste ressource

Hvis ovennævnte spørgsmål kan besvares bekræftende har Kirkhoff Teambuilding ApS noget virkelig værdifuldt at tilføre virksomheden.

Kirkhoff Teambuilding ApS er en nystiftet teambuildervirksomhed. Stifteren, Kirsten Kirkhoff er statsautoriseret revisor, psykoterapeut og coach og har i en årrække været direktør med ansvar for HR i en mellemstor revisionsvirksomhed.

I teamet indgår en række meget kvalificerede instruktører, der har undervist i en årrække i deres specifikke kompetenceområder.

Vi er et team, der brænder for det, vi gør; – nemlig at få jer, virksomheden, virksomhedens ledere og medarbejdere til at brænde som individuelle personer og som virksomhedsteam. Hvis I ikke brænder, brænder I ud.

Fra vores produktkatalog kan nævnes følgende kurser/workshops: Daglig livsplanlægning, Hjernekørekort, Konfliktforebyggelse, Konflikthåndtering, Kønsforskelle som resource, Sansebaseret kommunikation, 10 bedre vaner, Virksomhedsvision, Latterseancer, Mindfulness Meditation, Sang og sundhed, Gospelworkshop og Opera Appetizer koncerter.
 

Læs mere her

tags: direktør, virksomhed, koncert, kommunikation, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar