tirsdag den 8. april 2014

Efteruddannelse i år 2009

Konkrete opgørelser fra Aktiv Kursers uddannelsesredaktioner viser, at der både på konsulentuddannelserne, lederuddannelserne og den offentligt støttede integrationskonsulentuddannelse og Arbejdsmiljø konsulentuddannelse, hvor der er markante stigninger i optaget af studerende.

"Det er en rekord, der markant kendetegner interessen for efteruddannelse via e learning. Der er en klar tendens til at både unge og ældre ledere og personaleansvarlige ønsker at opdatere deres viden via e learning. Efterspørgslen efter brugbarer værktøjer ifm. psykologi, forandringsledelse, fusioner, situationsbestemt ledelse og rekruttering er især efterspurgt": Fortæller uddannelsesredaktionerne hos Aktiv Kurser.

"Vi har længe været opmærksomme på, at der var stigende interesse for vores kombinerede elearning og kursusuddannelser, men den store tilgang til især vores 3 måneders ledelsesuddannelser slår alle rekorder. Vi oplever en klar tendens til, at både topledere og linieledere søger stadig mere efteruddannelse og kompetenceudvikling. Samtidig virker det som om, at interessen for læring og uddannelse inden for de bløde, menneskelige vidensområder er i fokus.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, kompetenceudvikling, efteruddannelse, psykologi, studerende, miljø, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar