onsdag den 13. marts 2013

Årets salgsleder kåret

Mogens Hallager, adm. direktør i Bong Danmark A/S, er netop kåret årets salgsleder 2012. Han roses af kolleger og jury for at have løftet indtjeningen med 50 pct. i et trængt marked og for at være en særdeles motiverende og uddelegerende leder. Salgslederprisen uddeles hvert år af salgets organisation Business Danmark og konsulenthuset Mercuri International.

Bong Danmark A/S er førende leverandør af konvolut- og emballageløsninger i Danmark og Europa. På et vigende marked lykkedes det sidste år direktør Mogens Hallager at øge virksomhedens indtjening med 50 pct. Samtidig har virksomheden under hans ledelse øget sine markedsandele fra ca. 40 pct. i 2009 til ca. 50 pct. i 2012. Bong Danmark A/S har blandt andet vundet en stor andel af konkurrenternes top 10 kunder.

Juryen fremhæver, at Mogens Hallager ikke bare har ydet en formidabel præstation i Bong Danmark A/S, hvor han blev direktør i 2005. Han har også tidligere gjort det godt i andre brancher og har derfor vist stor driftssikkerhed. Senest er han også blevet direktør for Bong Sverige A/S.

Mogens Hallager betegnes af virksomhedens salgschef og manden bag indstillingen, Jan Licht, som et helstøbt menneske med blik for medarbejdere i hele virksomheden.

Mogens er fantastisk til at motivere hele organisationen - lige fra ansatte i salget til produktionen. Han kan få det bedste frem i alle, ligesom han er fremragende til at give folk ansvar. Jeg har aldrig haft bedre chef, og jeg har da trods alt haft omkring 10 i hele min karriere.

Juryen betegner Mogens Hallager som et menneske der formår at få det bedste faglige og menneskelige frem i sine medarbejdere. Han coacher blandt andet sine ledere igennem definerede mål, som lederne selv har bygget op. Når målet og rammerne er defineret, er der ingen detailstyring. Den enkelte leder må selv fylde rammen ud via coaching og sparring.

Mercuri International og Business Danmark modtog ca. 50 indstillinger til titlen, hvor fem kandidater blev nomineret. De øvrige fire nominerede til titlen var Søren Lønberg Larsen, direktør Dangaard Electronics, Rikke Nielsen, salgschef Borg & Bigum, Kenneth Jørgensen, partner i Green Click Media og Dennis Nielsen, slagschef i Nordiq.

Billedtekst: Mogens Hallager, adm. direktør i Bong A/S er netop kåret som årets salgsleder 2012. Hæderen og uddannelse for 50.000 kr. blev overrakt af parterne bag titlen, Kasper Freudenthal, adm. direktør i Mercuri International (tv) og Jens Neustrup Simonsen, landsformand i Business Danmark (th).

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, Sverige, Europa, direktør, uddannelse, Dangaard, 2012, virksomhed, organisation, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar