søndag den 10. marts 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Businessnavne

Byen med de gyldne bukser
København har op til flere gyldne tårne, men at byens kommunale ledere også er udstyret med gyldne bukser er vist en overraskelse for de fleste. Det gælder ikke mindst byens økonomiske førstemand, Claus Juhl, der er direktør for Københavns Kommune, og som kan konstatere, at byens økonomiske situation er god – og i stadig bedring. Det er massiv tilflytning til hovedstaden kombineret med stadig fokus på at trimme og optimere en »forretning«, som dét at drive kommune jo også er. Det gode er, at hvad der er godt for København også er godt for resten af landet.
Læs mere her

Nordens klæbehjerne
Carsten Mortensen, adm. direktør D/S NordenFoto: Liselotte Sabroe
Læs mere her

Du får ikke jobbet – du er ledig
For mange ledige kan det være særdeles vanskeligt at komme tilbage til arbejdsmarkedet, især hvis de har været ledige i lang tid. Nøglen til et job går ofte via aktivt brug af netværk.
Læs mere her

Businessnavne
Citrix Jan Holm er tiltrådt som Senior Sales Specialist, Cloud Networking hos Citrix. Han kommer senest fra en stilling som Territory Account Manager hos F5 Networks.PensionDanmark Mogens Muff, 53 år, er ansat som ny direktør i PensionDanmark Ejendomme. Han har tidligere været divisionsdirektør i MT Højgaard og før det bl.a. ejendoms­chef i DSB, divisionsdirektør i Skanska Danmark og koncerndirektør i NCC Danmark.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar