torsdag den 14. marts 2013

PROBANA i spændende eksporteventyr

Videnssamfundets hastige udvikling og den skærpede globale konkurrence stiller stadig større krav til både bredden og dybden af lederes kompetencer. Der vil derfor fremover være stigende behov for at sikre løbende kompetenceudvikling både for arbejdsgivere og arbejdstagere.

Samtidig skaber øgede krav om produktivitet, stigende udbud af efteruddannelsestilbud og øget fokus på interne omkostninger et stigende behov for sortering og fokus på relevans. Den demografiske udvikling i den vestlige verden indebærer, at der bliver flere ældre og dermed også flere voksne og erfarne ledere med behov for at udvikle deres kompetencer gennem et længere arbejdsliv.

For et lille år siden gik PROBANA Business School i gang med sin internationale ekspansion. Konkurrencen på det globale marked er hård og udfordrende, men vi ser tilbage på et år, hvor bla. vores Mini MBA blev solgt både i Kina, Indien, New Zealand, Dubai, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Belgien, England og USA.

PROBANA Business School har pt. i samarbejde med Udenrigministeriet 3 store markedsprojekter kørende i henholdsvis Dubai, Mumbai og Hong Kong. I den forbindelse søger vi medarbejdere - Både oversættere, tolke og sælgere - Der har lokalt kendtskab. Er du interesseret i en stilling i PROBANAs eksportafdeling, så send gerne dit CV direkte til vores HR Chef Louise Lauridsen, på email: louise.lauridsen@probana.com

PROBANAs Mini MBA henvender sig til erfarne, pragmatiske, ambitiøse og travle ledere. De anser kompetenceudvikling og professionel networking som en helt nødvendig investering i deres karriere og i den organisation, hvis ambitioner, de er medansvarlige for at indfri. Men de er samtidig travle og ansvarsbevidste folk, som har behov for at sikre, at de både udnytter deres sparsomme tid og virksomhedens ressourcer optimalt.

Mini MBA-deltagere er typisk ca. 40-60 år, leder i en større virksomhed. Det er mindst 5-10 år siden, at han eller hun afsluttede sin videregående uddannelse, og Verden har jo I mellemtiden forandret sig så meget, at der er behov for nye værktøjer med beviselig effekt, for at opdatere CV et med værdifulde meritter og for at sikre et stort og levende professionelt netværk. Han eller hun er kvalitetsbevidst og kræsen I sine valg også når det kommer til uddannelse. Læs med på http://minimba.dk og dette gælder også ude på den internationale scene.

PROBANA tilbyder generelt kondenseret kvalitetsuddannelse til travle og erfarne ledere. Uddannelserne og kurserne er udviklede og sammensat af landets mest anerkendte professorer og eksperter på de respektive fagområder, som har destilleret den ypperligste viden indenfor deres felter til koncentrerede og målrettede kursus/uddannelsesforløb. Kursernes kombination af praktisk og teoretisk viden samt kombinationen af e-learning baserede selvstudier, aktiv læring, forelæsninger og kursusdage giver en høj grad af fleksibilitet og dermed tilpasning til travle professionelle. Det korte og koncentrerede forløb giver maksimal værdi for investeringen af både tid og penge.

Læs mere her

tags: USA, England, Tyskland, Mumbai, uddannelse, Frankrig, OB, Kina, Belgien, New Zealand, Indien, Dubai, virksomhed, penge, produktivitet, fleksibilitet, omkostninger, arbejdsliv, Schweiz, kompetenceudvikling, efteruddannelse, organisation, arbejdsgiver, videregående uddannelse, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar