fredag den 1. marts 2013

Uddannelsen til LEAN Navigatør skaber hurtigt resultater

Det 11. hold i rækken af LEAN Navigatører fra Teknologisk Instituts uddannelse er allerede i fuld gang med at styrke danske virksomheders konkurrenceevne

En række danske virksomheder står nu endnu bedre rustet til at begå sig i en verden, hvor den globale konkurrenceskrue hele tiden strammes.

Det skyldes, at en eller flere af virksomhedernes medarbejdere har gennemført Teknologisk Instituts uddannelse LEAN Navigatør i produktion , så de nu er klar til at styrke virksomhedens indsats for at få tilfredse kunder, tilfredse aktionærer og tilfredse medarbejdere.

Resultatet af uddannelsen er medarbejdere med nye kompetencer, der kan bruges i virksomhedens forandringsproces mod højere produktivitet, kortere gennemløbstid og mindre lagre.

Værdifulde resultater
Uddannelsen er baseret på, at deltagerne parallelt med den teoretiske undervisning arbejder med konkrete forandringer hjemme i virksomheden. Derfor har flere af virksomhederne allerede opnået værdifulde resultater. Projektleder Jens Kudsk fra West Pharmaceutical Services Danmark A/S lærte blandt andet at tilpasse LEAN-værktøjerne, så de passer til hans virksomhed. Det gav meget hurtigt et markant udbytte: Jeg har arbejdet med LEAN-værktøjerne 5S, Poka-Yoka og SMED som det praktiske element i uddannelsen. Blandt andet er det lykkedes at reducere vores omstillingstider så meget, at vi vil spare cirka 1.000 mandetimer pr. år , siger Jens Kudsk.

Produktionsleder Christian Munksgaard fra Carlsberg Danmark A/S lægger også stor vægt på det praktiske element i uddannelsen: Det er superspændende at arbejde med noget konkret. Jeg kommer inspireret tilbage til virksomheden og glæder mig til at bruge den ny viden til at dykke lidt længere ned i LEAN-opgaverne , siger han.

Coaching der virker
Uddannelsens deltagere har taget fat på mange spændende opgaver, hvoraf højst 10-15 procent ville være blevet gennemført uden den indpiskning og coaching, som det giver at deltage , siger seniorkonsulent Kry Herholdt fra Teknologisk Institut.


Læs mere her

tags: Danmark, Carlsberg, uddannelse, virksomhed, produktivitet, Teknologisk Institut, Coaching, undervisning, konkurrence, værktøj, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar