mandag den 4. marts 2013

Ny professor i fedmeforebyggelse vil styrke Danmarks førerposition

Anne Raben er pr. 1. august 2010 ansat som professor i forebyggelse og behandling af fedme på Institut for Human Ernæring på LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Fedmeforskningen på LIFE ligger allerede nu i verdenseliten og det er derfor ambitionen med ansættelsen at fastholde denne position og samtidig skabe mere forskning, der kan øge vores forståelse af hvilke faktorer, der har betydning i forhold til at udvikle fedme og fedmerelaterede sygdomme.

Anne Raben har gennem 14 år forsket ogundervist studerende i fedme og ernæring på den tidligere Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, nu LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet. Hun har også arbejdet en årrække i det private erhvervsliv med lægemiddeludvikling inden for diabetes og fedme. Hun er uddannet cand.brom fra LIFE, og har desuden en ph.d- grad med fokus på appetit og kulhydratomsætning fra Institut for Human Ernæring på LIFE. Privat er Anne Raben gift og har to børn.

Yderligere oplysninger
Kontakt Anne Raben på e-mail ara@life.ku.dk eller tlf. 39 65 37 67.

Læs mere her

tags: 2010, København, lægemiddel, omsætning, diabetes, videnskab, ansættelse, studerende, sygdom, ernæring, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar