onsdag den 20. marts 2013

Nu kan du uddanne dig i e-handel på KEA

KEA Københavns Erhvervsakademi starter to nye internationale bacheloruddannelser op den 1. februar. Interessen for E-konceptudvikling og Webudvikling har været overvældende, der er full house . Torsdag den 21. januar blev de kreativt indrettede lokaler indviet, og adm. direktør for FDIH, Annette Falberg, gav stor opbakning til KEAs uddannelse i E-konceptudvikling.

KEA har fået to nye internationale professionsbacheloruddannelser (PBA er), der imødekommer et stigende behov for kreativ digital koncept- og applikationsudvikling. E-konceptudvikling og Webudvikling er udviklet sammen med erhvervslivets brancheorganisationer, virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner. Det er studieleder på KEA medie/it, Michael Frederiksen, der har været forgangsmand i udviklingen af E-konceptudvikling. Uddannelsen findes kun på KEA på Bispevej 5, Kbh. N.

Efter studierektor på KEA medie/it, Ulla Skram, havde budt velkommen til indvielsen af de nye lokaler, bød Annette Falberg, adm. direktør for FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel) uddannelserne velkomne. Annette Falberg udtrykte et stort behov for professionelle folk, der både har internet- og forretningsforståelse.

- Internethandel er big business. I Danmark lå internet-detailhandelen på omkring 32 milliarder kroner i 2009. Det er mere end 10 % af den totale detailhandel i de fysiske butikker. Internethandel er blevet en integreret del af forretningsverdenen og vi behøver derfor professionelle udviklere på området. Derfor hilser jeg uddannelsen i E-konceptudvikling velkommen. Jeg er glad og taknemmelig for initiativet, siger Annette Falberg.

Interessen for E-konceptudvikling og Webudvikling har været meget stor. Godt 110 studerende 80 på E-konceptudvikling og 30 på webudvikling er allerede optaget. De starter den 1. februar i nye lokaler, der er indrettet som et kreativt bureau, hvor studerende, virksomheder, undervisere og eksterne fageksperter vil samarbejde om at skabe kompetencer.

Spørgsmål rettes til studieleder på KEA medie/it Michael Frederiksen, mjf@kea.dk, eller studierektor på KEA medie/it Ulla Skram, usk@kea.dk, 46460401

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, København, direktør, internet, uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, kreativ, Københavns Erhvervsakademi, organisation, studerende, uddannelsesinstitution, rektor, FDIH,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar