tirsdag den 26. marts 2013

Levende lys for flere praktikpladser

3F ungdom region SYD under fagforeningen Faglig Fælles Forbund 3F forstår til fulde den frustration som unge lærlinge oplever i Danmark med ikke at kunne få en læreplads eller få plads på skolepraktik ordning.

Det er helt uacceptabel at unge mennesker som gerne vil tage en uddannelse, må opgive deres drøm, fordi at det er så svært og til tider umuligt at gå en praktikplads udtaler Henriette Frederiksen som er formand i 3F ungdom region syd.

3F ungdom har før på landsplan gjort sig synlig på problemetikken med manglende praktikpladser ved at stille 5556 par sko op på Christiansborgs slotsplads for at fortælle om den lange praktikplads kø der er i Danmark

Og selv om der er skabt flere praktikpladser, er det langt fra nok for at sikre en veludannet arbejdskraft i fremtiden.

Derfor tænder frivillige ildsjæle i 3F ungdom region syd lørdag d 23 januar 2010 kl. 16.00. på Rådhuspladsen i Odense (Flakhaven) over 1500 levende lys som et symbol på de flere tusinde unge mennesker som mangler en praktikplads i region Syddanmark.

Det er vores håb at gøre befolkningen opmærksom på at vi har et kæmpe problem i regionen som vi ikke bare kan se væk fra siger Henriette Frederiksen.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, uddannelse, Odense, 3F, fagforening, fagforening, praktikplads, Christiansborg, skolepraktik, lærling, arbejdskraft,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar