lørdag den 16. marts 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Din ansøgning skal lyse af X-faktor

Det er blevet sværere at blive lærer
Nye optagelseskrav på læreruddannelsen skal sørge for, at færre falder fra
Læs mere her

Kriseramte Dong: Vi er stadig en god arbejdsplads
Emner Olie Rekruttering http://karriere.jobfinder.dk/artikel/kriseramte-dong-vi-er-stadig-en-god-arbejdsplads-101 På trods af et 2012 i stærk modvind med direktørfyringer og katastroferegnskab, oplever Dong Energy ifølge HR-direktøren ikke dalende interesse fra ingeniørernes side. Jobfinder
Læs mere her

Grænse-købmanden
Mike Simonsen er Fleggaards ligefremme direktør, der siger tingene, som han ser dem.
Læs mere her

Nye business-navne
Citrix Jan Holm er tiltrådt som Senior Sales Specialist, Cloud Networking hos Citrix. Han kommer senest fra en stilling som Territory Account Manager hos F5 Networks.PensionDanmark Mogens Muff, 53 år, er ansat som ny direktør i PensionDanmark Ejendomme. Han har tidligere været divisionsdirektør i MT Højgaard og før det bl.a. ejendoms­chef i DSB, divisionsdirektør i Skanska Danmark og koncerndirektør i NCC Danmark.
Læs mere her

Grænsekøbmanden
Mike Simonsen er Fleggaards ligefremme direktør, der siger tingene, som han ser dem.
Læs mere her

Ny overenskomst giver ingeniører i det offentlige et dyk i reallønnen
IDA anbefaler sine offentligt ansatte medlemmer at stemme ja til OK-13. Resultatet er tilfredsstillende under de givne omstændigheder, lyder forklaringen.
Læs mere her

Sådan styrer Dong og Lego gennem modvind og medvind
To af Danmark største flagskibe på erhvervsscenen sejler i hver sin retning i disse år. Mens legetøjsgiganten Lego har vendt tidligere tiders krise til succes og i dag præsterer det ene milliardoverskud efter det andet, har Dong Energy været igennem en turbulent periode med direktørfyringer og katastroferegnskaber. Men hvad betyder de nye tider for fastholdelse og rekruttering af ingeniørmedarbejderne? Ingeniøren har spurgt de to giganter, om de kan skaffe de ingeniører, de har brug for – og holde på dem, de allerede har.
Læs mere her

Mød virksomhederne i virkeligheden
DSE Messe Lyngby er din unikke mulighed for at netværke med over 130 ingeniørvirksomheder. Mød virksomhedsrepræsentanterne ansigt til ansigt, så du skiller dig ud fra mængden, opfordrer DSE-formanden.
Læs mere her

Engagementet sikrede drømmestillingen
Kristine Weirum scorede drømmejobbet ved at komme ud af ledighedens desperationsspiral og i stedet udvise engagement og drive. Grundigt forarbejde og en dosis kritisk sans er vejen frem, mener hun.
Læs mere her

Din ansøgning skal lyse af X-faktor
Der er mange, der kan, men kun få der virkelig vil. Som nyuddannet er engagement og drive ofte vigtigere end den præcise faglige profil. Husk det, når du søger jobbet, formaner HR-konsulent.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar