torsdag den 7. marts 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Lave karakterer i matematik giver drengene dårligere uddannelse

Milliarderne er ikke herreløse
Hårdt arbejde og evnen til at bevare overblikket har fået Realdanias administrerende direktør helt op i toppen blandt danske topchefer. Foto: BJARKE ØRSTED
Læs mere her

Rådgivere hiver sig i håret: Nyuddannede ved for lidt om renovering
Emner Rekruttering http://karriere.jobfinder.dk/artikel/renoveringsbranchen-hvor-er-de-dygtige-nyuddannede-ingenioerer-henne-90 Mens regeringen poster milliarder af kroner i boligrenovering, mangler de store rådgiverfirmaer nyuddannede ingeniører med kompetence til at gennemføre renoveringerne.
Læs mere her

Derfor stiller de op: »En fagforening driver ikke sig selv«
Hvad driver de IDA-medlemmer, som vælger at bruger deres tid og engagement i foreningens øverste politiske organ, repræsentantskabet? En af Mette Mosgaards mærkesager har været at gøre studerende valgbare.
Læs mere her

Derfor stiller de op: »Det er der, man får magten i IDA«
Hvad driver de medlemmer, som vælger at bruger deres tid i IDAs repræsentantskab? Selv om fagforeningsmanden Preben Mac kalder forsamlingen for klappekvæg, er han ikke i tvivl om, at det er dér, man får indflydelse.
Læs mere her

Derfor stiller de op: »Jeg kommer helt ind i maskinrummet«
Hvad driver de IDA-medlemmer, som vælger at bruger deres tid og engagement i foreningens øverste politiske organ, repræsentantskabet? Lasse Grønbech blev for alvor tændt, da han var med til at få det årlige budget på plads og dermed lægge linjen for foreningen.
Læs mere her

Offshore-industrien har vind i sejlene, men mangler ingeniører
Business.dk Der er masser af uudnyttet potentiale i den danske offshore-industri, men manglen på kvalificeret arbejdskraft kan true eventyret.
Læs mere her

De overenskomstansatte lukker og slukker: Ingen gider stille op for dem til IDA-valg
Formelt eksisterer OK-listen stadig, men det seneste år har der ikke været holdt et eneste møde. Medlemmernes aldersprofil og den nye Fagforeningslisten er en del af forklaringen, lyder det fra listens formand.
Læs mere her

Isdronningen vil gøre en forskel
Dorthe Dahl-Jensen har ført dansk iskerneforskning frem til en placering i international topklasse.
Læs mere her

Rådgivende ingeniører tilbage på samme niveau som før krisen
De store rådgivervirksomheder har nu flere ingeniører ansat i Danmark end i 2009.
Læs mere her

Lave karakterer i matematik giver drengene dårligere uddannelse
MetroXpress Karakteren i matematik er mere afgørende end dansk for, om drenge får en uddannelse efter folkeskolen, viser ny undersøgelse.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar