onsdag den 13. marts 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Gymnasielærerne: Nyt lovforslag svækker naturvidenskaben

Kan man undervise sig til et nyt job?
Der findes hærskarer af eksterne lektorer på landets højere læreranstalter, men gavner det på CVet? Ja, mener headhunterne, mens HR-cheferne er mere forbeholdne.
Læs mere her

»Det gælder om at have fingeren på pulsen«
Peter Fauerholdt Thommesen er advokat og underviser samtidig som ekstern lektor i international handelsret ved CBS og Københavns Universitet. Mest fordi det er sjovt.
Læs mere her

Danske talenter skal dyste i Madrid
Fire CBS-studerende rejser om få uger til Madrid for at dyste i en international studiekonkurrence med deltagere fra hele verden.
Læs mere her

Fortsat højt sygefravær i København
Trods flere års kamp mod sygefravær er ansatte i Københavns Kommune stadig mere syge end mange jyske kolleger.
Læs mere her

Spørg om karriere: Hvad kan man gøre, når virksomheden varsler fyringsrunde?
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/hvad-kan-man-goere-naar-virksomheden-varsler-fyringsrunde-97 En fyring skal altid være saglig og man kan prøve at sikre sig, at man i sin kontrakt har en aftale om hjælp til videre jobsøgning og evt. godtgørelse, lyder rådet fra Jobfinders karrierepanel.
Læs mere her

Forskere: Måden vi taler om stress, gør os stressede
Emner Arbejdsmiljø Stress http://karriere.jobfinder.dk/artikel/forskere-maaden-vi-taler-om-stress-goer-os-stressede-96 Forskning viser, at stress afhænger af, hvordan vi tænker. Opfatter vi stress som noget positivt, kan det ligefrem få os til at præstere mere, mener amerikanske forskere.
Læs mere her

Gymnasielærerne: Nyt lovforslag svækker naturvidenskaben
Regeringen vil suppleringskurserne i matematik til livs og sidestiller derfor faget med naturvidenskab. Endnu en svækkelse af naturfagene, mener gymnasierne.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar