fredag den 22. marts 2013

Personlig kommunikation i lederskabet ? invitation til gå-hjem-arrangement

Kom og mød Poula Helth, få hendes nye bog "At tale med omtanke personlig kommunikation i lederskabet" og få inspiration og ideer til, hvordan man som leder kan anvende konkrete værktøjer og sætte praksis i spil i anvendelse af teorier om kommunikation.

Center for Offentlig Kompetenceudvikling og Samfundslitteratur inviterer til gå-hjem-arrangement med Paula Helth for alle, der har en interesse i kommunal ledelse.

OM BOGEN: AT TALE MED OMTANKE PERSONLIG KOMMUNIKATION I LEDERSKABET
Vellykket kommunikation er en nødvendig, men ofte overset betingelse for at man som leder kan udføre ledelsesopgaven tilfredsstillende.

I det personlige lederskab er det naturligt at se kommunikation som afgørende for at kunne lede. Ledelse handler nemlig ikke alene om at beklæde en rolle og varetage en funktion, men i stigende grad om at bruge sin egen personlighed i alle facetter af ledelse. Og her er kommunikationen central både den dagligdags og den strategiske.

Bogen tager afsæt i lederens praksis og giver læseren en sammenhængende forståelse af lederskabets kommunikative aspekter. Den tager fat i en række typiske konkrete udfordringer, hvor ledere har behov for at blive bedre til at udøve lederskab gennem kommunikation og for at forstå, hvem de kommunikerer med.

HVAD FÅR DU MED DIG HJEM
Udover inspiration til dit eget kommunikative lederskab, får du et eksemplar af Poula Helths helt nye bog. Desuden får du mulighed for at netværke med andre, der ligesom dig har en interesse for offentlig kommunikation og ledelse.

OM POULA HELTH
Poula Helth kræver vist ikke nærmere præsentation. Hun er uddannet cand.scient. og har i mere end 20 år arbejdet med organisation og ledelse i den offentlige sektor. Hun er på nuværende tidspunkt tilknyttet SLIP projektet på CVL/CBS og udvikler for tiden et forskningsprojekt om værdien af lederuddannelser i Danmark ud fra et organisatorisk og ledelsesmæssigt perspektiv. Poula Helth har udgivet en lang række bøger om lederskab og ledelse.

HVOR OG HVORNÅR
COK, Lyskær 3EF, 2730 Herlev, 17. april 2013, kl. 15.00-17.00

og

COK, Hedeager 5, 8200 Aarhus N, 14. maj 2013, kl. 15.00-17.00

PRIS OG TILMELDING
Arrangementet koster 350 kr. pr. deltager. Prisen inkluderer et eksemplar af Poulas nye bog At tale med omtanke samt kaffe og kage. Tilmelding kan ske på www.cok.dk/poula


Læs mere her

tags: Danmark, uddannelse, EM, 2013, Herlev, kommunikation, strategi, organisation, offentlige sektor, forskningsprojekt, værktøj, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar