tirsdag den 18. august 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Danfoss-chef med i VM for svæveflyvere

Elite-MBA skal tilbage til rødderne
Det kræver op mod 2.000 arbejdstimer at opnå en executive MBA-grad. Antallet af deltagere på det prestigefyldte studium har været faldende de senere år, og derfor skal MBA-skolerne være endnu bedre til at profilere sig som uddannelsen, der hjælper folk til et lederjob højere oppe i hierarkiet.Foto:
Læs mere her

Kom med ind i New Yorks startup-miljø
Daniel Bertelsen er CBSer, men har for en stund smidt slipset og jakkesættet til fordel for New Yorks pulserende og kreative startup-miljø. Følg ham på Berlingske Business Instagram-konto i denne uge. Foto:
Læs mere her

Så svært er det at fyre folk i Frankrig
Uden arbejdsmarkedsreformer vil flere og flere virksomheder give op og forlade Frankrig, fortæller dansk erhvervsmand, som har arbejdet 30 år i landet. Her er hans historie om ubøjelige fagforeninger og et offentligt bureaukrati, som trækker enhver afskedigelsesrunde i langdrag.Foto:
Læs mere her

Danfoss-chef med i VM for svæveflyvere
Emner Ledelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/danfoss-chef-med-i-vm-svaeveflyvere-3406 Danfoss 32-årige produktionschef fløj mod verdens bedste svæveflyvere, da hun i sidste uge deltog i VM i svæveflyvning. 'Det er den ultimative ingeniørsport,' fortæller Anette Christiansen. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar