onsdag den 19. august 2015

NYHED Coaching via E-mail

E–mail Coaching Hvordan virker det

Hvis du har det bedst med skriftlig kommunikation, og måske også har begrænset tid eller budget til rådighed, er E–Mail Coaching en rigtig god mulighed

Fra din computer vil du nu kunne få coaching indenfor alle områder. Din tidsplan vil danne grundlaget for kommunikationen, og der er ingen tids begrænsninger. Målet er at motivere dig og forsyne dig med en ubegrænset indsigt i dine muligheder og at hjælpe dig med at tage beslutninger som inspirerer dig, forhøjer din livskvalitet og hjælper dig med at nå dine mål.

Der er mange fordele ved e–mail coaching her er nogle af dem

Effektivt
Tids og omkostningsbesparende
Fortroligt
I dit eget tempo
Godt overblik over spørgsmål, svar og feedback
Giver dig mulighed for at tænke
Ingen geografiske forhindringer

Når du arbejder med en coach via e–mail er det effektivt at arbejde med et område og et mål af gangen. Hvis noget ikke rigtig synes at fungere for dig indenfor den tidsramme som der er aftalt, kan der arbejdes med at udvide tidsrammen indtil du når frem til det der virker for dig.

Ved E–mail Coaching kommer du gennem den samme proces som når du møder din coach personligt eller via telefonen. Sammen kan I finde frem til en plan som virker bedst for dig. Nogle mennesker foretrækker at tale sammen i telefonen så bliv ikke skuffet hvis E–mail coaching ikke virker for dig. Du vil hurtigt kunne mærke om dette er noget for dig når du starter og forløbet kan nemt ændres til en anden type coaching.

Den mest effektive måde er en eller 2 E–mails om ugen i minimum en måned. Du kan booke lige så mange uger eller E–mails som du tror du behøver for at få de resultater du ønsker.

Find ud af om du er klar til coaching via E–Mail Første mailkontakt er gratis.
 

Læs mere her

tags: computer, livskvalitet, kommunikation, Coaching, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar