fredag den 21. august 2015

Rekruttering i år 2007

I en tid præget af skærpet konkurrence, mangel på kvalificeret arbejdskraft og store forandringer i virksomhederne, er planlægning af rekrutteringsprocesserne blevet vigtigere end nogensinde. Fejlansættelser er yderst ressourcekrævende både for virksomhedens direktion, afdelingsledere og medarbejdere.

Aktiv Kurser stiller i denne tid skarpt på de nyeste værktøjer indenfor rekruttering og udvælgelse, hvilke virksomhederne kan i bruge omgående og skabe de optimale rammer omkring rekrutteringsprocesserne i deres organisation.

Et panel af markante rekrutteringskonsulenter med erfaring inden for rekruttering og udvælgelse i Danmarks største virksomheder står bag undervisningen på HR Konsulentuddannelsens rekrutteringsmodul, som giver professionelle rekrutterings– og personaleansvarlige, overblik over, indsigt i og viden om udviklingen indenfor professional rekruttering og udvælgelse, herunder jobanalyser, søgning, annoncering, e–cruiting, ansættelsessamtaler, interview, samtale og lytteteknik, ansættelsesaftaler, screening, erhvervspsykologiske tests, referencetagning mv..

Modulet inkluderer ekstra afsnit med værktøjer og metoder inden for avanceret interviewteknik og psykologi.

Læs mere på www.hrk.se
 

Læs mere her

tags: Danmark, interview, uddannelse, virksomhed, psykologi, organisation, Konsulentuddannelsen, undervisning, ansættelse, arbejdskraft, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar