torsdag den 20. august 2015

Ny coaching virksomhed med fokus på udvikling og fleksibilitet.

Wedel Rådigvning starter nyt stærkt og ekstraordinært Coachinginitiativ, med fokus på livsstil, stress samt trivsel og udvikling på jobbet.

En grundpakke består af et møde, hvor vi taler om, hvad du gerne vil have ud af dit coachingforløb. Dette møde varer en time til halvanden. Herefter er der to coachingsessioner efterfølgende, typisk pr. telefon. Disse kan finde sted om aftenen eller i weekenden, når det passer dig, men selvfølgelig også i dagtimerne i hverdagen. Imellem hver coachingsession har du gratis mulighed for at få besvaret 3 emails i forbindelse med det du arbejder med i dit coachingforløb. Disse e–mails vil blive besvaret indenfor 24 timer i hverdagen og muligvis i weekenden. Optimal fleksibiltet, hvor du hele tiden har kontakt til din personlige coach – din stærke samarbejdspartner. Denne grundpakke tilbydes til introduktionspris i hele august til 1500 kr. Inklusiv moms.

Efterfølgende aftales coaching efter behov.

De områder, som Wedel Rådgivning har valgt at fokusere på er:

Stress: Mindre og helst ingen stress! Hvad er det du gør, hvorfor og hvordan Hvordan kan du få et liv uden stress

Livsstil: Hvordan lever du dit liv! Arbejder du med det du gerne vil. Er din hverdag i overensstemmelse med det du gerne vil (dine mål). Har du nogen vaner du gerne vil til livs Vil du gerne lave om på din måde at leve på

Job & Karriere: Laver du det du gerne vil! Hvad skal der til for, at du kan komme til det Fungerer du og trives du på dit job og hvordan kan du få en endnu bedre hverdag på jobbet, hvor du kan klare udfordringerne og opleve at du gør en forskel

Coaching er ikke rådgivning eller vejledning fra en, der ved bedre, men derimod træning i selv at se de ønsker og behov du har, samt et samarbejde der gør, at du får øje på dit potentiale og dine muligheder.

Kontakt Stress og Livstilscoach Nils Wedel og hør mere.

Coaching – en verden af muligheder! – Dine muligheder.
 

Læs mere her

tags: stress, moms, Coaching, livsstil, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar