lørdag den 1. august 2015

Løft dine kompetencer

Få et abonnement til uddannelse og følg al den undervisning, du orker. Det er idéen i et nyt uddannelsestilbud, som eVisions Group A/S tilbyder medarbejdere i små og mellemstore virksomheder

Bliv klogere på dig selv som menneske eller leder, få et godt indblik i den fagre virtuelle verden eller bliv bedre til at få dit budskab ud over rampen. Det er nogle af de kompetencer, medarbejdere kan få på kurser hos eVisions Group A/S. Det koster ikke en formue. eVisions Group A/S tilbyder nemlig et årskort til uddannelse til en fast pris, og de enkelte medarbejdere bestemmer selv, hvor mange kurser de vil følge.

For 4.995 kr. eller 9.995 kr. om året får medarbejderne adgang til 300 kursusdage med temaer inden for ledelse, HR, kommunikation, teach–the–teacher og e–business. Prisen afspejler to forskellige niveauer, nemlig basis og VIP. Basis giver adgang til almindelige kurser, mens VIP både giver adgang til de almindelige kurser og uddannelser på akademi og diplomniveau.

"Idéen fik jeg en dag, jeg sad i et Equinox motionscenter, hvor medlemmerne med et abonnementskort har adgang til alle de aktiviteter, de har lyst til. Så fik jeg idéen om at overføre konceptet til uddannelse. Vi giver virksomhederne fleksibilitet og et stort udvalg af kurser og uddannelser," fortæller Martin Nielsen, administrerende direktør hos eVisions Group A/S.

Mange kurser at vælge imellem
eVisions Group A/S tilbyder 300 kursusdage på begge sider af Storebælt. Virksomhedsejere kan enten købe et abonnementskort til sine medarbejdere eller medarbejderne kan selv betale for abonnementet og måske få fri til at følge undervisningen.

"På den måde kan medarbejderne blive opkvalificeret, og det er jo på viden, at dansk erhvervsliv skal vinde nye markeder. Typisk har små og mellemstore virksomheder ikke afsat store beløb til at efteruddanne medarbejderne. Et abonnement til uddannelse er en mulighed for, at denne gruppe af medarbejdere også kan følge med tiden og udvikle sig selv personligt og fagligt," siger Martin Nielsen

Hvis du vil høre mere om abonnement til uddannelse, så kontakt venligst konsulent Flemming Jørgensen hos eVisions Group A/S på 70 20 16 36.
 

Læs mere her

tags: direktør, uddannelse, virksomhed, Storebælt, fleksibilitet, kommunikation, undervisning, stemmer, Equinox,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar