torsdag den 6. august 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Hvordan skal vi lege?

Martin Professionals fyrer 185
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/martin-professionals-fyrer-185-3372 Det internationalt anerkendte lysfirma lukker sin produktionen i Frederikshavn og flytter den til Ungarn. Det danske hovedsæde forbliver dog i Aarhus. Jobfinder
Læs mere her

Pressechef fra ATP overhaler investeringsfondenes direktør
En af finanssektorens mest markante pressechefer bliver nu topchef i investeringsfondenes brancheforening. Så nu skal han selv træffe beslutninger – og ikke blot formidle og forsvare de beslutninger, andre har truffet.Foto:
Læs mere her

En Spice Girl indtager erhvervssiderne
Den tidligere popstjerne Victoria Beckham bliver nu taget alvorlig for sin modeforretning, mens debatten går: Er det rigtigt at kalde hende iværksætter?Foto:
Læs mere her

Tidligere Grundfos-direktør skal styre Kaospiloterne
Kim Klastrup, der tidligere på året stoppede som brandingdirektør efter 25 år i forskellige lederjobs på Grundfos, har overtaget formandsposten i bestyrelsen hos Kaospiloterne.Foto:
Læs mere her

Foghs mediedomptør i magtens centrum
Michael Ulveman udgør helt evident sammen med sin tidligere arbejdsgiver – Anders Fogh Rasmussen – et stærkt makkerpar. De to herrer forstår virkelig at kapitalisere deres bedrifter.Foto:
Læs mere her

DI: Svært at fastholde it-industrien i en global verden
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/di-svaert-fastholde-it-industrien-i-en-global-verden-3367 Når Danmark i det seneste årti er blevet betydeligt rigere på it-konsulenter, men fattigere på arbejdspladser i it-industrien, er det et udtryk for den globale arbejdsdeling og en ny sammensætning i erhvervet, lyder det fra Dansk Industri. Jobfinder
Læs mere her

Hvordan skal vi lege?
Jeg synes, det er trist, at vi undervurderer legen. Jeg er overbevist om, at legen gør os robuste som mennesker og i vores fællesskaber.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar