lørdag den 15. august 2015

Personaleudvikling til mindre virksomheder

Behovet for at kunne fastholde og udvikle medarbejdere er stigende. Det har indtil nu været forbeholdt de store virksomheder. Med det nye franchise Trainerbubble.dk er "bøtten vendt". Nu kan både små og mellemstore virksomheder udvikle og dermed fastholde medarbejdere.

Trainerbubble.dk bygger på et engelsk koncept, hvor en leder eller instruktør simpelthen køber et kursus, som lederen eller instruktøren så selv afholder.

Kursuspakkerne kommer komplet med kursusplan, instruktør noter, PowerPoint præsentation, arbejdsbog til kursisterne og evt. handouts. Desuden kan tilkøbes kursusbeviser til de enkelte kursister.

"Med det arbejdsmarked vi har i dag, er det bydende nødvendigt at kunne fastholde medarbejderne. Men i takt med arbejdsmarkedets udvikling stiller medarbejderne også større krav til virksomhederne omkring bl.a. efteruddannelse og personlig udvikling. Der har været en skæv fordeling af mulighederne for at kunne tilbyde denne type efteruddannelse, da det jo, indtil nu, har været relativt dyrt." Siger Henrik Bramsborg, stifter af Trainerbubble.dk.

"Vi kan levere et tilbud, som vi mener, er billigere end de kommercielle og bedre eller mere tilgængeligt, end eksempelvis AMU, idet vi leverer kurset til kunderne, så de selv bestemmer hvornår de skal afholde kurserne desuden opdateres kurserne løbende!"

Kurserne henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, men kan snildt benyttes af større selskaber, hvilket er bevist i England, hvor moderselskabet ligger.
 

Læs mere her

tags: England, uddannelse, virksomhed, efteruddannelse, arbejdsmarked, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar