Den prisbelønnede kok Mogens Fonseca Pedersen er fra 1. november Region Sjællands nye driftschef for Det Sunde Køkken, der leverer mad til patienter og personale på en stor del af sygehusene.
Mogens Fonseca Pedersen er både uddannet kok og diplomuddannet i ledelse. Han har de sidste fem år været køkken- og hotelchef ved Hvidovre Hospital efter en karriere i restaurationsbranchen.
For sit arbejde med madproduktion i det danske sundhedssvstem har Mogens Fonseca Pedersen modtaget flere udmærkelser. Blandt andet Det Danske Gastronomiske Akademis æresdiplom i 2007. Som den første uden sundhedsfaglig baggrund har han også modtaget Den Gyldne Skalpel , som uddeles af Dagens Medicin.
Mogens Fonseca Pedersen bor sammen med sin kone og datter ved Ringsted.
Yderligere oplysninger:
Mogens Fonseca Pedersen
Tlf.: 26 30 68 99
Direktør Michael Nørgaard
Koncernservice, Region Sjælland
Tlf.: 40 88 76 05
Læs mere her
tags: Hvidovre, Sjælland, sygehus, 2007, Ringsted,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar