torsdag den 29. april 2010

Bliv klædt på til forandringer

I såvel private som offentlige virksomheder, er forandringer en stor del af hverdagen. Der sker således konstant små og store forandringer, hvilket stiller store krav til lederen, da mennesker generelt ikke bryder sig om forandringer med mindre der er tale om meget om de positive af slagsen.

Eftersom vi trives allerbedst i omgivelser, som vi kender og er trygge ved, er fx forandringskommunikation et nyttigt værktøj til at skabe positive forandringer. Forandring i virksomheder kræver håndtering, strategi samt forberedelse af kommunikation, ledere, ansatte etc. For lederne er især resultatorienteret HR arbejde essentiel i forbindelse med at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø i en tid med mange forandringer.

Aktiv Kurser / Probana har i samarbejde med erfarne kræfter indenfor dansk erhvervsliv og førende forskere udviklet en spændende 3 modulers Forandringsleder-uddannelse. Der fokuseres på, hvordan man gennemfører effektive og succesfulde forandringer og undgår konflikter og frustrationer undervejs. Læs mere her - www.probana.com/forandringsleder.asp

Forandringsleder-uddannelsen (CME) er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul og en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder inden for orandringsledelse, strategi og innovation, HRM, kultur og forandring, ledelses- og forandringspsykologi og viden og vidensledelse.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar