torsdag den 22. april 2010

Unge får hjælp til at finde det perfekte studiejob

Danske arbejdsgivere vil frem for alt have unge med masser af erhvervserfaring. Et studierelevant job, hvor man allerede under studierne er i kontakt med den virkelighed, man uddanner sig til, er derfor afgørende for karrieren. På torsdag og fredag får hundredvis af unge hjælp til at finde det helt rigtige studiejob, når LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet afholder en skræddersyet virksomhedsmesse for unge, der vil skærpe deres kommende jobprofil.

Hundredvis af unge vil på torsdag og fredag møde virksomheder fra hele landet, når LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet i tæt samarbejde med studenterforeningen DSR slår dørene op for virksomhedsmessen Networks for LIFE (http://www.life.ku.dk/erhverv/networks_for_life.aspx) . Samtidig vil der blive afholdt åbent hus om LIFEs kandidatuddannelser. Virksomhedsmessen er båret frem af ambitionen om at skabe spændende samarbejder mellem studerende og virksomheder:

- Vi har sammen med de studerende stablet et arrangement på benene, som giver dem optimale muligheder for at speeddate med en masse relevante virksomheder. Det forventer vi, der kommer mange nye studiejobs, praktikophold og projektsamarbejder ud af, siger leder for Erhvervsservice på LIFE, Tina Lewis.

Inden arrangementet på torsdag og fredag kan interesserede studerende kontakte særligt relevante virksomheder, der matcher netop deres uddannelsesprofil på en særlig "jobdatingside" (http://life.ku.dk/erhverv/networks_for_life/virksomhedsbeskrivelser).

Uddannelser med fokus på arbejdsmarkedet

Alle uddannelser på LIFE fokuserer på det arbejdsmarked, de studerende skal ud i efter studiet. Det kommer bl.a. til udtryk i uddannelsernes opbygning med praktikophold, projektsamarbejder og opgaveskrivning i virksomheder og organisationer. Derudover kan studerende møde virksomhederne ved særlige messer, som Networks for LIFE på torsdag og fredag.

Mette Nordvig Sonne læser landskabsforvaltning på LIFE. Sideløbende arbejder hun som studentermedhjælp i Danmarks Naturfredningsforening, hvor hun bidrager med sin viden om landskabsplanlægning, natur og miljø. Hun kan kontaktes på tlf. 23305658

Læs mere om, hvad du kan opleve ved åbent hus for kandidatuddannlserne på LIFE :
http://www.life.ku.dk/moed_life/informationsmoede.aspx

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar