fredag den 16. april 2010

Typedage i Århus: Hvilken type er DU?

Typedage i Århus: Hvilken type er DU Nu skyder uddannelses- og konsulenthuset AWOKE en række inspirerende Typedage af i Århus. Her finder deltagerne ud af hvilken type de tilhører og få indblik i, hvorfor folk opfører sig som de gør og hvordan man kommunikerer mere tydeligt med fx kæresten, kollegaen eller naboen. Tag en ven under armen og kom og vær med!

Typedagene tager udganspunkt i persontypeværktøjet enneagrammet og afholdes på følgende datoer og tidspunkter i 2010 på det eksklusive Hotel Radisson Blu i hjertet af Århus:

Den 4. maj 18.00 20.30
Den 5. juni 13.30 16.00
Den 17. august 18.00 20.30
Den 4. september 13.30 16.00
Den 14. oktober 18.00 20.30
Den 20. november 13.30 16.00
Den 9. december 18.00 20.30

Din type hjælper dig med at navigere rundt i hverdagen

- Gevinsten ved at have indsigt i dine egne og dine relationers mønstre er, at du ofte læser andre mennesker bedre. Du kan scanne modparten og uden kompromis indrette dig derefter. Du kan kanalisere dårlige egenskaber over i gode egenskaber, reagere hurtigt i tankerne og foretage klogere valg. Det giver respekt for hinanden. Selvom det ind imellem kan være svært at se, er der en positv hensigt bag enhver handling, siger Anders Oll, direktør og chefkonsulent hos det århusianske uddannelses- og konsulenthuset AWOKE. Anders Oll er tidligere landstræner for Team Danmark og står på scenen under Typedagene.

Enneagrammet er et psykologisk værktøj, som beskriver 9 forskellige måder at opleve sin omverden på. Ni måder at opfatte, føle og opføre sig på. I USA er værktøjet allerede nu alment brugt blandt andet i erhvervslivet fx ved castinger og i jobannoncer, men også i det daglige liv.

‐ Hos uddannelses- og konsulenthuset AWOKE er målet med Typedagene at åbne dine øjne, så du træffer nogle bedre valg for dig selv. Finder ud af, hvad det er, der gør dig essentielt, bundhamrende lykkelig. Du ved som regel, hvad der gør dig glad - hvad forhindrer dig i at være det Der gives ingen hele løsninger, men hvis du har et landkort at navigere efter, er du et godt stykke på vej, siger Anders Oll. Alle kan deltage og der er garanti for at det bliver sjovt.

Prisen for at deltage er 100 kr. og tilmeldning kan ske på info@awoke.dk efter først-til-mølle-princippet.

OM Uddannelses- og konsulenthuset AWOKE
Typedagene er blot ét ud af Uddannelses- og konsulenthuset AWOKE's mange tilbud om udvikling af menneskelige kompetencer.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar