tirsdag den 20. april 2010

Coaching hitter stadig

I videnssamfundet har mange ledere den udfordring, at medarbejderne ved mere om deres arbejdsområder end ledelsen, hvorfor denne kan have svært ved at dirigere arbejdet. I sådanne situationer er coaching ideelt fordi det både motiverer medarbejderen og i samspil med lederen sørger for, at dette er i tråd med arbejdspladsens overordnede strategi og målsætning.

Aktiv Kurser / Probana udbyder en seriøs, anerkendt og praksisorienteret Coach-uddannelse - COU® - der ruster ledere på alle niveauer til at skabe motiverede og målorienterede mearbejdere. Coach-uddannelsen er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de mest centrale områder og færdigheder inden for coaching, motivation, kommunikation, spørgeteknikker, aktiv lytning og feedback. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne viden, inspiration og effektive metoder til at omsætte erhvervspsykologisk teori til praksis.

De kan læse meget mere om uddannelsen på nedenstående link, hvor De også direkte kan tilmelde Dem et af vores kommende kurser i både København og Århus online.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar