onsdag den 14. april 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Klar til kamp på rulleski

Skal sarte sjæle skånes for storkontoret?
UGENS DILEMMA: Koncentrationen svigter og temperamentet ryger i vejret. Men er det grund nok til at en ansat skal have lov at flytte ud af storrumskontoret og få sit eget? Det er spørgsmålet i Ugens Dilemma.
Læs mere her

Offentligt ansatte skal ned i løn
Over en million offentligt ansatte reguleres ned i løn før overenskomstforhandlingerne i 2011, fordi deres lønninger er løbet alt for stærkt de senere år sammenlignet med den private sektor. Det gør det umuligt at bevare reallønnen, advarer forsker.
Læs mere her

OK-listens formandskandidat stiller ikke med en færdig vision for IDA
Anders Thanning, der er ny formandskandidat for IDA, vil som det første tage bestik af situationen, inden han melder sin endelig plan ud
Læs mere her

7 ting som får dig til at trives på jobbet
1000 svenskere har sat ord på, hvad der har en største betydning for, at de er effektive på jobbet
Læs mere her

Ingeniører dropper Danmark til fordel for Sverige
Det lykkedes kun Danmark at tiltrække 337 ingeniører fra tredjelande mens vores naboland Sverige tiltrak 1272 ingeniører. Og det er ikke kun ingeniører, der satser på Sverige men også andre højt kvalificerede medarbejdere.
Læs mere her

Klar til kamp på rulleski
Om en måned sender Telenor sin nuværende danske topchef til Malaysia. Hans stol indtages af en nordmand, som har adskillige usædvanlige familiebindinger til Danmark og skal gøre Telenor mere synlig – om fornødent på rulleski.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar