onsdag den 28. april 2010

Stop med at tabe penge på valutahandel

Der har været skrevet meget om investering i valutahandel den sidste tid. I artiklerne fremgår det at nogen har tabt penge på at investere i valutahandel. Det er der jo ikke noget nyt i, mange mennesker har tabt penge på investeringer i gennem tiden.

Daytradecenteret tilbyde nu Danmarks første uddannelse som valutahandler og aktiehandler.

Går du med en drøm om at blive valutahandler eller drømmer du om, at kunne leve af at investere dine penge i værdipapirer, så har du nu muligheden for at lære håndværket fra bunden. Daytradecenteret åbner nu dørene for en række uddannelser i aktie og valutahandel. Næste uddannelse er d. 17.05.2010 i København og d 20.05.2010 i Århus 2010 med en 4 mdr. lang uddannelse om valutahandel. Der undervises ialt i 80 timer + hjemmearbejde, uddannelsen afsluttes med eksamen og diplom. Aktiehandleruddannelsen starter igen i uge 34 - 2010 i København. DayTradeCenteret i Hellerup, har siden starten i juni 2009 haft stor succes. Kommunikationschef i DayTradeCenteret Jan Klarskov Kristensen siger Vi har lige siden starten i juni, fået en hel del private investorer som er blevet en del af vores netværk i centeret. Mange af vores medlemmer har udtrykt ønske om at uddanne sig som valutahandler og det er det ønske vi nu sætter i søen, siger Jan Klarskov Kristensen og fortsætter, der findes ikke èn eneste uddannelse i Danmark som henvender sig til private investorer, kun hvis du er ansat i en bank og lign. kan du lære at handle med værdipapirer, ellers er du overladt til dig selv, siger Jan Klarskov Kristensen.

Har i fået mange henvendelser den sidste tid pga. de mange artikler i dagspressen

Der har været meget skriveri i disse uger om tab på investeringer men det er jo ingen ting i forhold til de rigtige mange mennesker har tabt store summer på deres investeringer via deres banker, det sidste års tid. Jeg tror derfor, at tiden nu er inde til, at mange investorer selv vil investere deres egne penge og set i det lys kommer uddannelsen på et godt tidspunkt, men jo vi har fået mange henvendelser de sidste par uger, siger Jan Klarskov Kristensen.

Læs mere om vores nye uddannelse på: www.daytradecenter.dk

Info om uddannelsen:

6 mdr. uddannelse som valutahandler
Opstart i maj 2010
7 moduler - 80 timers undervisning
Evaluering for hvert modul
Eksamen
Diplom
Undervisning i Hellerup og Århus

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar