torsdag den 1. april 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Sådan tager du hensyn til klimaet i din forretningsstrategi

Danskerne: LO og Huggenberger er grådige
Over halvdelen af dankerne mener, at den samlede fagbevægelse fremstår som griske efter retssagen om pensionsmillionerne. Det er en katastrofe, mener FOA-formand Dennis Kristensen.
Læs mere her

Birgit Nørgaard: Gav ikke mening for mig at fortsætte
Administerende direktør i Grontmij Carl Bro, Birgit Nørgaard valgte at opsige sit job samtidig med at virksomheden introducerede omfattende ledelsesstrukturforandringer. »Totalt udramatisk,« siger hun.
Læs mere her

Trafikforsker: Luk de små jernbaner i Jylland!
Lokale og regionale jernbaner i Jylland har spillet fallit. Erstat dem med busser, opfordrer lektor Harry Lahrmann, Aalborg Universitet.
Læs mere her

Sådan lukker du et projekt ned før tid
Mange virksomheder tøver med at lukke projekter ned, der ikke bidrager med tilstrækkelig værdi. Professor i projektledelse giver sine bedste bud på, hvordan du bedst lukker og slukker for et projekt.
Læs mere her

Fremtidens ingeniørbestand er truet
Ingeniørfagets fødekæde er truet af mangel på naturfagslærere i folkeskolen.
Læs mere her

Millionbeløb skal give viden om bedre ingeniøruddannelser
Det Strategiske Forskningsråd har tildelt 11,7 millioner kroner til et forskningsprojekt, der skal formulere, hvordan fremtidens ingeniøruddannelser tilpasser sig globalisering, klimaændringer og nye tekno-videnskaber.
Læs mere her

Sindig optimisme giver nordjysk ledighed et hak nedad
Arbejdsløsheden i Nordjylland nærmer sig niveauet i resten af landet. De fyrede fra Motorola og Texas Instuments er blandt andet blevet selvstændige.
Læs mere her

»Man må bygge huse, der kan samles igen, når orkanen er blæst videre«
Regntid og orkansæson venter de hårdtprøvede haitianere, men det vil tage 9-12 måneder at gøre midlertidige boliger klar til de op mod en million haitianere som jordskælvet har gjort hjemløse, vurderer britisk nødhjælpsekspert på vej til Haiti.
Læs mere her

Nyt grænseoverskridende jobmarked for ingeniører
Nu kan højtuddannede tjene penge på opfindelser eller produktudvikling i deres fritid. "Sky-arbejderen" eller cloud-labor er den nye variant af modebegrebet crowdsourcing.
Læs mere her

Sådan tager du hensyn til klimaet i din forretningsstrategi
Hvordan går du fra de gode klimaintentioner til brugbar klimastrategi. Sigurd Bunk Lauritsen, chefrådgiver i Grontmij Carl Bro giver sine bedste bud .
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar