lørdag den 10. april 2010

Stop med at klage - Begynd at leve

Dugfrisk norsk udviklingsprogram giver nyt håb til det danske samfunds sårskorpe . Løsning af påtrængende samfunds- og menneskelige udfordringer har måske fået nyt liv med introduktionen af det norske udviklingsprogram Fra mavefornemmelse til målrettet selvudvikling . Kom og hør om hvad det kan gøre for dig og dit team/netværk på GRATIS foredrag på Hovedbiblioteket, Møllegade 1, 8000 Aarhus C; TORSDAG 15. APRIL KL. 19-20.30.

På foredraget vil Uffe Rasmussen fra Unique Mind ESP fortælle om programmet og dets tilblivelse. Programmet henvender sig til alle enkeltpersoner og teams som ønsker en målrettet udvikling på vejen til veldefinerede mål dvs. en hurtigere vej til målet. Kursister oplever følgende udbytte ved at gøre programmet til en del af deres dagligdag:

Goddag til:
Overskud og energi
Balance og indre ro
Mod til realisering af mål/drømme
Bedre helbred

Farvel til:
Skyld og skyldfølelse
Frustration, frygt og vrede
Stress og negativ energi
Smerte og opgivenhed

Du er Unique og kan nemt skabe forandringer. Kom og lad dig inspirere og motivere til forandringer.
Du er velkommen på foredrag og må naturligvis gerne tage din ven/nabo/kollega/søster/bror osv. med på det gratis foredrag torsdag 15. april kl. 19-20.30 på Hovedbiblioteket, Møllegade 1, Århus C.
Der er ingen tilmelding.

Fakta boks:
Deborah Borgen, Norge er stifter af Unique Mind ESP og har nu lanceret programmet Fra mavefornemmelse til målrettet selvudvikling som er resultatet af mange års erfaring med egen målrettet udvikling. Programmet introduceres nu i mange lande verden over og bygger endvidere på mange års forskning og opsamling af resultater. Se mere på www.uniquemind.dk/da/information-om-kursus/gratis-foredrag.html

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar