onsdag den 27. maj 2015

Cueball Web & Grafik Design introducerer DES Digitalt Elevplan System

DES er et avanceret, men brugervenligt internetbaseret system, som anvendes til oprettelse og ajourføring af elevplaner.

DES kan anvendes af alle fagpersoner på skolen/institutionen; dette være såvel lærere, pædagoger, fysio– & ergoterapeuter samt psykologer m.v. Der kan både skrives individuelt eller som et team af tværfagligt ansatte f.eks. en lærer og skolepsykolog, hvilket ellers er umuligt, eller i bedste fald særdeles vanskeligt, hvis elevplanerne føres med et almindeligt program til tekstbehandling. Denne opbygning er med til at give optimale arbejdsvilkår i forbindelse med brugen af elevplaner samt et hurtigt overblik over den enkelte elevs udvikling.

DES kan derfor hurtigt og effektivt skabe en sammenhæng for de lærere og fagpersoner, der har et medansvar for en elev, hvilket betyder, at man i fællesskab kan påvirke eleven til at nå frem til det opsatte mål.

DES er blevet gennemtestet over en periode på godt 12 måneder af skoler på Fyn, og den løbende udvikling og forbedring af systemet har foregået i et tæt samarbejde med disse skoler.

Den nuværende version af DES er primært udviklet til skoler, som har elever med fysiske og psykiske handicaps, men systemet kan hurtigt indrettes, så det kan bruges på folkeskoler, efterskoler m.v., hvor der arbejdes med elevplaner. Det er med til at sikre, at alle skoler har mulighed for at optimere de procedurer, der i dagligdagen er med til at skabe et positivt uddannelsesforløb for den enkelte elev. En af de store fordele ved DES er, at elevplanens opbygning kan tilrettes de enkelte skoler og institutioners individuelle behov inden for kort tid.

Om sikkerhed
Da elevplaner i sagens natur vil indeholde særdeles personfølsomme oplysninger, er der lagt stor vægt på det sikkerhedsmæssige både fysisk og databehandlingsmæssigt. Serverne står placeret i et serverrum, som er godkendt i sikringsgruppe SKAFOR 3 og har adgangssikring med alarm og hundevagt. Al databehandling og lagring er sikret med 128 bit SSL kryptering. Behandling og lagring af data er endvidere sikkerhedsmæssigt godkendt af Fyns Amt.

Yderligere info
Se endvidere www.deshost1.dk for yderligere info samt evt. bestilling af demo login.
 

Læs mere her

tags: internet, uddannelse, folkeskole, ergoterapeut, efterskole, handicap,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar