torsdag den 14. maj 2015

Et kig ud i fremtiden

I en tid, hvor både private og offentlige virksomheders konkurrencemæssige position hænger snævert sammen med kvaliteten af medarbejdere, er medarbejdernes viden og løbende udvikling blevet virksomhedernes vigtigste ressource. Livslang udvikling og individuel læring er ikke kun blevet afgørende for den enkelte medarbejders præstationer og engagement, men også for virksomhedernes dynamik og værditilvækst. Den kraftig stigende interesse for kompetenceudvikling på alle niveauer, afspejler sig i udviklingen af mange nye værktøjer, tiltag og aktiviteter.

På denen baggrund gennemføres et spændende og attraktivt halvdagsarrangement om "Udviklingen inden for personaleområdet frem mod år 2010" på Hotel D´Angleterre, fredag d. 18. august, kl. 13. til 17.00. . Arrangementet lanceres i et spændende nyt samarbejde mellem Aktiv Kursers uddannelsesredaktioner på HR Konsulentuddannelsen og HR Masteruddannelsen pg Institut for Fremtidsforskning

Arrangementet er gratis for nuværende og kommende deltagere på Aktiv Kurser / Probanas uddannelser (se uddannelsesrække nederst på siden eller klik her www.probana.com ). For øvrige deltagere er prisen kr. 250,– inklusiv forplejning. Ex moms

Program: Optimal rekruttering i år 2005

Kl. 13.30 Velkomst og indledning
Buffet med lette anretninger & champagne

Kl. 14.00 HR funktionens udfordringer frem mod år 2010

Hvad sker der inden for personaleområdet Og hvor bærer tingene hen

– Udviklingen på arbejdsmarkedet, barrierer og muligheder.
– Den demgrafiske udvikling versus virksomhedernes nuværende HR aktiviteter.
– Hvordan ser fremtidens HR funktion ud
– HR funktionens nye roller.
– Værdiskabelse i HR funktionen på kort og lang sigt.

Indlæg ved direktør Johan Peter Paludan, Institut for Fremtidsforskning

Kl. 15.30 Pause

Kl. 15.45 HR i et forretningsperspektiv.

Hvordan kobles HR indsatsen til forretningsstrategierne

Inspiration til:
– HR funktionens gennemslagskraft i organisationen.
– Implementering af HR strategier.
– Strategisk HR Ledelse i relation til organisatoriske forandringer.
– Målbarhed og evaluering af HR indsatser.
– HR–resultater på bundlinien.

Indlæg ved Nordic HR Manager, Michael Wulff Pedersen, Janssen–Cilag A/S. Tidligere HR Manager i Coloplast.

Kl. 16.30 Afslutning

Mulighed for at netværke med de andre deltagere til arrangementet, samt at møde

Aktiv Kurser / Probanas undervisere og uddannelsesansvarlige.

Mulighed for at netværke med de andre deltagere til arrangementet, samt at møde Aktiv Kurser / Probanas undervisere og uddannelsesansvarlige.

Tilmeldingsfristen til arrangementet er senest onsdag den 16. august kl.12.00.

Tilmelding kan ske på www.probana.com/invitation.hr.htm eller på probana@probana.com . Husk at noter hvilken uddannelse De deltager på eller ønsker at deltage på. Hvis ikke De er registreret som deltager på Aktiv Kursers uddannelser bedes De indikere dette ved tilmeldingen.

Nuværende og kommende deltagere på Aktiv Kurser / Probanas uddannelser har mulighed for at få en ekstra introduktion til underviserne og elæringsplatformene på deres respektive uddannelser kl. 16.30 i tilstødende lokaler.

Hvis De ikke kan sende tilmeldingen , så kan De gå ind på følgende link http://www.probana.com/invitation.htm og tilmelde Dem via linket.

Hvis De har spørgsmål eller mangler information er De altid velkommen til at kontakte Susanne Lisby på susanne.lisby@probana.com eller ringe på 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: 2010, direktør, uddannelse, virksomhed, moms, kompetenceudvikling, HR Masteruddannelsen, Coloplast, Probana, HR strategi, strategi, organisation, Konsulentuddannelsen, forretningsstrategier, arbejdsmarked, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar