søndag den 17. maj 2015

Landets førende HR uddannelser

Optimal udnyttelse af virksomhedens menneskelige ressourcer er afgørende for virksomhedens succes. Derfor har Probana i en årrække målrettet samarbejdet med landets førende virksomheder samt undervisere fra Handelshøjskolen i København og Københavns Universitet for at skabe HR uddannelser, der skaber kompetente og ansvarlige Personalechefer og HR medarbejdere.

HR Master og HR Konsulentuddannelsen er i dag landets førende HR uddannelser og tiltrækker deltagere fra landets største private– og offentlige virksomheder som Mærsk, Danske Bank, Novo Nordisk, TDC, SKAT, Danfoss, Personalestyrelsen, Sonofon, Superfos, B&O, Microsoft, mv.

Konkurrerende virksomheder søger ofte uden held at kopiere vores uddannelser. Men de erfarer igen og igen, at de ikke kan hamle op med den ekspertise og erfaring, som Probana har opbygget gennem årene – Tag Dem derfor i agt for dårlige kopier!

HR Master (HRM:

Probana Management har i samarbejde med erfarne kræfter indenfor dansk erhvervsliv og førende forskere udviklet en spændende 3 modulers uddannelse – HR Master.

HR Master indeholder den nyeste viden og værktøjer inden for Human Resource Management, og bidrager med at sætte fokus på det værdiskabende, udviklende og resultatorienterede HR arbejde. Uddannelsesforløbet beskæftiger sig med de forretningsorienterede og strategiske sider af Human Resource Management, herunder udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, avanceret organisations– og medarbejderudvikling, indarbejdelse af HR strategien i virksomhedens samlede forretningsstrategier mv.

Uddannelsen vil kvalificere deltageren til følgende:

at udarbejde forretningsorienterede HR Strategier,
at udvikle og etablere en værdiskabende HR funktion,
at dokumentere HRM–resultater på bundlinien,
at gennemføre store organisatoriske forandringer og
at effektivisere HR funktionens organisering og arbejdsgange.

HR Master er baseret på e–learning, og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder og læring inden for HR strategi, moderne filosofi og ledelse på og giver en unik chance for at deltage i et netværk af HR eksperter.

Næste hold starter i august 2006, hvor der p.t. er få ledige pladser tilbage.

De kan læse mere om uddannelsen på http://www.probana.com/hrkmaster.asp

HR Konsulentuddannelsen (HRK):

Den 6 modulers HR Konsulent uddannelse tager udgangspunkt i den grundlæggende læring om Human Resource Management (HRM) og belyser over seks moduler, hvorledes arbejdsopgaver inden for HR løses optimalt, og hvordan HR’s rolle kan optimere processerne i organisationen. Der arbejdes med følgende overordnede temaer i løbet af uddannelsen: personalepolitik og administration, rekruttering og udvælgelse, løn og kompensation, personalejura, medarbejderudviklingssamtaler og udvikling, og afskedigelser.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med erfarne kræfter fra Handelshøjskolen i København og Københavns Universitet. Kursusdagene gennemføres desuden i tæt samarbejde med erhvervspsykologer, eksperter indenfor HR, jurister og ledere fra det danske erhvervsliv.

HR–Konsulentuddannelsen, HRK, er baseret på e–læring, og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Efter hvert gennemført modul skal deltagerne aflevere en case, hvortil der modtages personlige kommentarer og karakterer.

De kan læse mere om uddannelsen på http://www.probana.com/hrk.asp

Næste hold starter i august 2006, hvor der p.t. er få ledige pladser tilbage.
 

Læs mere her

tags: København, politi, Microsoft, Handelshøjskolen, uddannelse, TDC, Danske Bank, B&O, virksomhed, Novo Nordisk, 2006, Personalestyrelsen, Mærsk, Human Resource Management, Probana, Management, medarbejderudvikling, HR strategi, strategi, organisation, Personalechef, Konsulentuddannelsen, Danske Bank,, SKAT, Danfoss, Sonofon, Superfos, forretningsstrategier, værktøj, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar