lørdag den 9. maj 2015

HR Master

HR Masteruddannelsen har nu repræsentanter med fra næsten samtlige af landets største personaleafdelinger. En af årsagerne er, at uddannelsen trækker på et internationalt anerkendt rådgivningsfirma, Mercer HR, se www.probana.com/hrkmaster.asp samt en perlerække af undervisere fra både den akademiske verden og erhvervslivet.

Uddannelsen indeholder den nyeste viden og værktøjer inden for Human Resource Management og sætter fokus på det værdiskabende og resultatorienterede HR arbejde. Uddannelsesforløbet beskæftiger sig også med de forretningsorienterede og strategiske sider af Human Resource Management, herunder overordnet ledelse af personalefunktionen, udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, avanceret organisations– og medarbejderudvikling, indarbejdelse af HR strategien i virksomhedens samlede forretningsstrategier mv.

Uddannelsen vil kvalificere deltageren til følgende:

at udarbejde forretningsorienterede HR Strategier,
at udvikle og etablere en værdiskabende HR funktion,
at dokumentere HRM–resultater på bundlinien,
at gennemføre store organisatoriske forandringer og
at effektivisere HR funktionens organisering og arbejdsgange

HR Master–uddannelsen er baseret på e–learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder og læring inden for HR strategi, moderne filosofi og ledelse på MBA–niveau og giver en unik chance for at deltage i et netværk af HR eksperter. Det er uddannelsens sigte at udvide personalelederens indsigt og handlerum, så denne kan tage ansvar for komplekse udviklingsprocesser i forbindelse med virksomhedens strategiske satsninger.

Allerede nu har en række af landets kendte personalechefer valgt at tilmelde sig, bla. fra virksomheder som Mærsk Olie & Gas, Disa, Carnegie, Danske Bankmfl..
 

Læs mere her

tags: uddannelse, Danske Bank, Olie, virksomhed, erhvervslivet, Mærsk, Human Resource Management, HR Masteruddannelsen, Mercer, Management, medarbejderudvikling, HR strategi, strategi, organisation, forretningsstrategier, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar