søndag den 10. maj 2015

Den værdiskabende HR konsulent

Det sker meget inden for personaleområdet i denne tid.

På denne baggrund har vi i samarbejde med Institut for Fremtidsforskning og markante undervisere fra HR Konsulentuddannelsen og HR Masteruddannelsen fornøjelsen af at invitere dem med på et spændende og attraktivt halvdagsarrangement om, Den værdiskabende HR funktion på Hotel D´Angleterre fredag, den 18. august, kl. 13.30 til 17.00.

Igen er vi gået lidt forvejen.
Vi har bedt direktør Johan Peter Paludan og Institut for Fremtidsforskning om at give deres bud på, hvad der sker inden for personaleområdet frem mod år 2010 og fremlægge en rapport, som giver både inspiration og indspark til, hvorledes HR ansvarlige kan gå en god tid i møde.

Arrangementet er gratis for nuværende og kommende deltagere på Aktiv Kurser / Probanas uddannelser (se uddannelsesrække nederst på siden eller klik her ). For øvrige deltagere er prisen kun kr. 250,– inklusiv forplejning. Ex moms

Program: Den værdiskabende HR funktion

Kl. 13.30 Velkomst og indledning

Buffet med lette anretninger & champagne

Kl. 14.00 HR funktionens udfordringer frem mod år 2010
Hvad sker der inden for personaleområdet Og hvor bærer tingene hen

– Udviklingen på arbejdsmarkedet, barrierer og muligheder.
– Den demgrafiske udvikling versus virksomhedernes nuværende HR aktiviteter
– Hvordan ser fremtidens HR funktion ud – HR funktionens nye roller. – Værdiskabelse i HR funktionen på kort og lang sigt.

Indlæg ved direktør Johan Peter Paludan, Institut for Fremtidsforskning

Kl.15.30 Pause

Kl.15.45 HR i et forretningsperspektiv.
Hvordan kobles HR indsatsen til forretningsstrategierne Inspiration til: – HR funktionens gennemslagskraft i organisationen. – Implementering af HR videndelingsstrategier. – Strategisk HR Ledelse i relation til organisatoriske forandringer. – Målbarhed og evaluering af HR indsatser. – HR–resultater på bundlinien.
Indlæg ved Nordic HR Manager, Michael Wulff, Coloplast

Kl. 16.30 Let anretning & champagne

Mulighed for at netværke med de andre deltagere til arrangementet, samt at møde Aktiv Kurser / Probanas undervisere og uddannelsesansvarlige. –––

Tilmeldingsfristen til arrangementet er senest onsdag den 16. august kl.12.00.

Tilmelding kan ske på www.probana.com/invitation.hr.htm eller på probana@probana.com. Husk at noter hvilken uddannelse De deltager på eller ønsker at deltage på. Hvis ikke De er registreret som deltager på Aktiv Kursers uddannelser bedes De indikere dette ved tilmeldingen.
 

Læs mere her

tags: 2010, direktør, uddannelse, virksomhed, moms, HR Masteruddannelsen, Coloplast, Probana, strategi, organisation, Konsulentuddannelsen, forretningsstrategier, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar