søndag den 24. maj 2015

Ny dynamisk Search & Selection virksomhed i Storkøbenhavn

Selective som er en ung og dynamisk search & selection virksomhed har den 01. juli 2006 overtaget den snart to år gamle rekrutteringsvirksomhed IT–vikar.net. Alle aktiviteterne fra IT–vikar.net videreføres af Selective.

Igennem de senere år er ledigheden faldet markant. Fremskaffelse af kvalificeret arbejdskraft vil blive én af virksomhedernes største udfordringer i de kommende år. Selectives strategi vil sikre tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Vi selekterer og rekrutterer kvalificeret arbejdskraft og besætter rekrutterings– og konsulentopgaver indenfor områderne industri, teknik, IT, salg, marketing og ledelse.

Vi tilbyder diskret og professionel rådgivning med stort fokus på opbygning af eksterne relationer indenfor områderne search, selection, konsulent– og freelanceformidling og organisationsudvikling.

I Selective arbejder vi via vores emnebank, annoncering og vores omfattende netværk af eksterne kontakter i det danske erhvervsliv.

Virksomhederne sparer både tid og penge ved, at overlade søgning efter kandidater, indrykning af annoncer, ansøgninger, indkaldelse til samtale og interview til os.

Selectives mission er at sikre det perfekte match mellem kandidat og virksomhed. Vi tror på de menneskelige værdier og leverer en troværdig, kvalitetsbevidst og personlig service over for vores kunder og kandidater.

Du er velkommen til, at søge yderligere information på www.selective.dk og læse nærmere om, hvordan du i samarbejde med Selective sikrer kvalitet og sikkerhed i netop din ansættelse.
 

Læs mere her

tags: interview, virksomhed, 2006, penge, strategi, organisation, ansættelse, arbejdskraft, vikar, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar