torsdag den 7. maj 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Store virksomheder ansætter færre lærlinge

Kropsnær mode udfordrer habitten
Moderne jakkesæt bliver smallere og sidder tættere til kroppen. Det udfordrer både konstruk­tionerne og metervaren, der konstant er under pres, når du bevæger dig.Foto:
Læs mere her

Slips er stadig på mode
Færre går med slips hver dag. Alligevel sælges der lidt flere af dem end før. De unge vælger ofte slips i uldne kvaliteter, lyder meldingen.Foto:
Læs mere her

LA: Det skal kunne betale sig at arbejde som ufaglært
Lavtlønsjob skal kunne udkonkurrere niveauet for sociale ydelser, hvis danske servicevirksomheder skal tiltrække ufaglært arbejdskraft, mener Liberal Alliance.
Læs mere her

Moderne jakkesæt er smalle og bygget på samme måde
Det tager et par timer at sy et moderne jakkesæt. Indvendigt er der ikke ret megen forskel på en model fra Tiger of Sweden og et mere ukendt mærke.Foto:
Læs mere her

Test af fem skarpe jakkesæt til erhvervsmanden
Berlingske Business har bedt skrædder Peter Undén om at vurdere og uddele stjerner til fem forskellige jakkesæt til den moderne erhvervsmand.Foto:
Læs mere her

»Man skal unde sig selv at lave fejl«
Emner Engineer the future http://karriere.jobfinder.dk/artikel/man-skal-unde-sig-selv-lave-fejl-3082 Drop perfektionismen og betragt dine fejl som en læreproces. Sådan lyder et af rådene til ingeniører med lederdrømme fra dette års vinder af IDAs kvinderpris, Eva Rindom, administrerende direktør i det rådgivende ingeniørfirma Atkins Jobfinder
Læs mere her

Akut mangel på ufaglærte i servicebranchen
Problemet med flaskehalse i erhvervslivet breder sig nu også til servicebranchen, hvor hver tredje virksomhed har svært ved at finde medarbejdere.
Læs mere her

Store virksomheder ansætter færre lærlinge
Arbejdernes Erhvervsråd kritiserer de store virksomheder for ikke at tage deres del af ansvaret for manglen på praktikpladser i Danmark.Foto: Axel Schütt
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar