onsdag den 20. maj 2015

Personlighedspsykologi

Få et unikt indblik i psykologiens verden

Personlighedspsykologi er den del af psykologien, der beskæftiger sig med menneskets personlighed, følelser, forestillinger og viljesliv. Indsigt i personlighedspsykologien kan give en række spændende og brugbare "metoder" til forståelse af menneskets natur og type samt samspillet mellem både ledere og medarbejdere. Samme metoder kan bidrage til selvindsigt og fremme en personlig videreudvikling.

Hvad enten du er personaleansvarlig, leder eller medarbejder, så vil samspillet med andre ofte være psykologi, kommunikation og samspil være afgørende for din succes.

Aktiv Kurser gennemfører helt ekstraordinært en kursusdag omhandlende "Personlighedspsykologi" den 4. september. Kursusdagen trækker på en perlekrække af dygtige erhvervspsykologer og undervisere fra Københavns Universitetets cand.psych.linine og inlæggene tager udgangspunkt i de mest centrale personlighedsteorier fra Freud, Jung, Erikson, osv. samt den nyeste forskning om personligheden, og undervisningen henvender sig målrettet til ledere og HR–ansvarlige på alle niveauer. Der sættes bla. fokus personlighedspsykologi i relation til Rekruttering og jobinterviews.

Deltagerprisen er kr. 3500,– inkl. omfattende kursusmateriale og forplejning. Arrangementet er gratis for nuværende og kommende deltagere på Aktiv Kurser (se uddannelsesrække nederst på siden eller klik her ). For HR News abonnenter er deltagerprisen kr. 500,– . Ex moms

Program: Personlighedspsykologi

Kl.11.30 Velkomst og indledning
Buffet med lette frokostanretninger & champagne.

Kl. 11.45 Personligheds–/Identitetsbegrebets udvikling.

Indlægget sætter fokus på Personlighedspsykologien som videnskab, Den metapsykologiske model og Personlighedspsykologiens store retninger og teorier, herunder

– Behaviorisme
– Social indlæringsteori
– Kognitiv teori
– Trækteori
– Humanistisk teori
– Eksistentialistisk psykologi
– Handlingsteori
– Psykoanalyse, mv.

Indlæg ved erhvervspsykolog, cand.psych. Camilla Raymond, lektor fra Universitetet og HA.psyck, konsulent, forfatter og underviser på Erhverspsykologiuddanenlsen, se www.epu.dk

Indlæg ved erhvervspsykolog, cand.psych. Berit Sander, konsulent, forfatter og underviser på Erhverspsykologiuddanenlsen, se www.epu.dk

Kl.13.00 Frokostbuffet

Buffet med lette frokostanretninger & champagne.

Indlæg ved HR Masteruddannelsens og HR Konsulentuddannelsens redaktion

Kl.13.45 Jung, Freud, Eriksen, mv.

Indlægget giver en kort, men god introduktion til hovedteorierne vedrørende perception, indlæring, hukommelse, handling, motivation og emotioner, begreber, sprog, tænkning og problemløsning.

Kl. 15.30 Let anretning & champagne

Mulighed for at netværke med de andre deltagere til arrangementet, samt at møde Aktiv Kurser / Probanas undervisere og uddannelsesansvarlige.

Tilmeldingsfristen til arrangementet er senest onsdag den 31. august kl.12.00.

Tilmelding kan ske direkte på http://www.probana.com/invitation8.htm , på www.probana.com eller telefon # 45 76 58 58 . Husk at marker hvilken uddannelse De deltager på eller ønsker at deltage på. Hvis ikke De er registreret som deltager på Aktiv Kursers uddannelser bedes De nævne dette ved tilmeldingen (i online formularen under uddannelserne, sehttp://www.probana.com/invitation8.htm ).

Nuværende og kommende deltagere på Aktiv Kurser / Probanas uddannelser har mulighed for at få en ekstra introduktion til underviserne og elæringsplatformene på deres respektive uddannelser kl. 16.45 i tilstødende lokaler.

HR Konsulent, HRK
HR Master, HRM
Coachuddannelsen, COU
Erhvervspsykologi, EPU
Executive Master Programme, EMP
Proceskonsulent, PUK
Personalejura, PJU
Nyudnævnt leder, NLU
Stress Management Konsulent, SMK
Arbejdsmiljøkonsulent, LAU
Chefsekretær/Mellemleder, MLU
Fra Chefsekretær til HR–ansvarlig, HRS
Effektiv kommunikationsledelse, EKL
Fra leder til HR–ansvarlig, HRD
Projektleder–uddannelsen, PLU

Endnu ikke registreret deltager, deltagerpris kr. 3500,–

HR News, deltagerpris kr. 500,–

Hvis De har spørgsmål eller mangler information er De altid velkommen til at kontakte Susanne Lisby på susanne.lisby@probana.com eller ringe på 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: København, interview, uddannelse, EM, moms, videnskab, HR Masteruddannelsen, Personalejura, Probana, Management, psykologi, kommunikation, personlighedspsykologi, Konsulentuddannelsen, undervisning, motivation, sprog, forfatter, miljø, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar