torsdag den 28. maj 2015

Nyt og unikt i Danmark - personlig lattercoaching vha naturlig latter

Personlig lattercoaching med din naturlige latter er en unique måde at blive coachet på. Når du bliver coachet vha latter, får du større overblik og du husker det sagte meget bedre. Du bliver mere motiveret og fyldt med energi, så det bliver nemmere at komme igang med dine handleplaner til at nå dine mål, og så er det sjovt samtidigt

Hvad er lattercoaching

Latter er en let og sjov måde at styrke kroppens og sindets ressourcer på

Latter er godt mod stress og enhver form for uro eller ubehag i kroppen og hjernen, kroppen sættes i en balanceret tilstand og hjernen klares op på få minutter. Latter fremmer livsglæden.
Der er en forbindelse mellem vores tanker, følelser og kroppen. Hvis én af disse forbindelser er forstyrrede, føler vi et ubehag eller en uønsket tilstand, og vi bliver låst fast både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Vi kan ikke handle optimalt.
Når vi ler samtidigt med en bestemt tanke, sker der en unik positiv sammenkobling mellem den foruroligende tanke, det fysiske og det følelsesmæssige. Vi bliver klare i hjernen og kan derfor bedre overskue vores situation. Vi føler os lettede og glade bagefter.

Lattercoaching kan bruges:

– Når vi vil opnå et mål (succes, nyt job, venskaber, mere kommunikation, etc...) men føler os forvirrede.
– Når vi skal præstere noget (holde tale, sportspræstation, eksamen.......)
– Når vi føler os energiforladte, triste, og stressede
– Når vi gerne vil grine og have mere latter og glæde i vores liv.

Det er effektivt, uden bivirkninger, og så er det en sjov og måde at blive coachet på.

At le er en evne vi er født med, men nogen gange skal den hjælpes lidt igang. Det er ligesom en bil der ikke vil starte en kold morgen. Efter et par forsøg kommer den igang, og så kører den bare.

Latteren, som redskab, bliver ofte mødt af skepsis. Mange mennesker mener og føler, at latter kun er et resultat af glæde. "Vi skal være glade for at kunne le."

Hvis vi imidlertid har den holdning, kan der nogle gange gå lang tid imellem at vi ler, og rigtig lang tid imellem at vi ler hjerteligt og inderligt. Og så går vi glip af den udrensende og positive effekt som latteren har på os.

Hvor kommer latteren fra Den naturlige latter er en naturlig udrensning af vores spændinger i kroppen.

Når vi feks. er bange, sættes kroppen i en spændt tilstand for at kunne være klar til at "flygte eller kæmpe." Cykler vi feks. hurtigt ned af en meget stejl bakke med huller i, bliver vi opmærksomme og anspændte, for ikke at falde. Når vi er kommet sikkert ned, tager vi et dybt åndedrag og griner. Det er lettelsens/angsten grin.

Latteren sørger for at sætte kroppen tilbage i en normal tilstand, og vi kan roligt cykle videre. Får vi ikke grinet, forbliver kroppen i den spændte tilstand, og det vil tage meget længere tid for kroppen at komme i balance igen. Og hvis der sker noget nyt angstfyldt igen, spænder man endnu mere.
Når kroppen ikke har det godt, bliver vores hjerne påvirket, så kan vi ikke kan tænke klart og overskue en situation.

Fortsætter denne spændte tilstand bliver vi i sidste ende udbrændte og syge.

Angstfyldte tanker danner også denne fysiske tilstand. Tanken om at skulle rejse sig op og holde en tale skræmmer mange, så allerede inden man skal "på" opbygges denne anspændte tilstand i kroppen, hjertet banker, fordi det skal pumpe mere blod rundt til de formindskede blodårer, det er derfor vi får kolde fødder og hænder, og tankerne flyver rundt i hovedet, vi føler os forvirrede og dumme.

Din lattercoach er din latterrådgiver, –ven, og –guide.

–En betroet coach, som ler MED dig, og ikke af dig
–En rådgiver, som rådgiver på den "lette" måde.
–En ven, som på en legende måde, og med din tilladelse, hjælper dig med at grine
over ting, som ikke er "sjove"
–En guide til dine mål – med smil og latter i en afslappet atmosfære

Susanne Preisler er uddannet af den meget dygtige og bemærkelsesværdige amerikanske Ph.d.´er Annette Goodheart, som har praktiseret latterterapi og coaching i mere end 35 år. Hendes bog Latterterapi er netop udkommet i Danmark, og kan købes hos Lattercenter for 150 kr.

Susanne Preisler yder personlig lattercoaching for ledere, medarbejdere og private, i virksomheder over hele landet eller i København.
Kontakt Lattercenter Tlf. 51763270

Lattercoaching– Vejen til dine mål på en lys, let og sjov måde.
 

Læs mere her

tags: Danmark, København, virksomhed, stress, energi, kommunikation, atmosfære, bivirkning, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar