mandag den 11. maj 2015

Teambuildingguiden.dk vokser støt

Teambuildingguiden.dk er en ny portal som guider virksomheder gennem de mange udbud af teambuilding og omfatter et bredt felt af aktører indenfor teambuilding, events, locations, catering mv.

Efter kun tre måneder på nettet kan vi se at teambuildingguiden efterhånden besøges hyppigt. I maj måned viser vores statistik at vi har 61 unikke besøgende på guiden pr. dag, hvilket svarer til op mod 2000 besøgende pr. måned.

Vi har dags dato op imod 40 profiler registreret på guiden og disse repræsenterer tilsammen en bred vifte af teambuildingudbud indenfor mange forskellige teambuildinggenrer: outdoor, musik, kunst, samtale, drama mv.. Ydermere er der nu også et lille udvalg af profiler indenfor locations, events, catering og transport; så det er nu muligt som bruger af guiden at sammensætte sit eget unikke program for et teambuildingforløb indeholdende alt fra selve kurset til hvad der skal spises og hvorhenne det skal foregå.

Ugens team–profil på Teambuildingguiden
Pagsberg & Schultz Musik og Teambuilding har specialiseret sig i teambuilding– og udviklingskurser til virksomheder af enhver art. Værktøjerne der bruges er musiske aktiviteter.
Pagsberg og Schultz henvender sig til enkelte teams eller hele institutioner, afdelinger, kontorer og andre enheder, f. eks. i forbindelse med etablering af en ny teamstruktur eller hvis et eksisterende team har brug for at forbedre og udvikle samarbejdet. Målsætningen er at give teamet et fælles fundament samt udvikle samarbejdet og kommunikative kompetencer.

Pagsberg og Schultz har for nylig indgået et samarbejde med erhvervspsykolog Peter Bregendahl. Peter er ansat i virksomheden "The Performance Group". Han er uddannet erhvervspsykolog fra Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Peter arbejder med ordet med samtale og P & S arbejder med kroppen og følelserne. Ved at føje disse to arbejdsmetoder sammen opnås et meget samlende og helt forløb, hvor både kroppen, følelserne og intelligensen udfordres og beskæftiges. Der tales til både krop og ånd; det hele menneske.
For yderligere information om Pagsberg & Schultz klik ind på www.pagsberg–schultz.dk

Ugens location på Teambuildingguiden
Häckeberga Slott er en syntese af historie og moderne nutid, mellem natur, bekvemmelighed, ro og gastronomi. Her kan du "bare være", konferere målrettet eller både og i en velafvejet komposition. Unikke lokaler, engageret personale, enestående natur, kultur og frisk luft er kodeord for slottet. Häckeberga Slott er beliggende 30 km. øst for Malmø og det tager ca. 40 minutter i bil fra Kastrup at køre dertil. or yderligere information om Häckeberga Slott klik ind på www.hackebergaslott.se

Find flere profiler samt oplysninger om guidens baggrund og idegrundlag på www.teambuildinguiden.dk
 

Læs mere her

tags: København, Kastrup, kunst, portal, Malmø, virksomhed, arbejdsmetode, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar