tirsdag den 14. juli 2015

HRM i verdensklasse

Ud fra den betragtning, at samtlige store private og offentlige virksomheder pt. sidder med nøjagtig de samme behov for at uddanne flere HR–medarbejdere, præsenteres de nye hold på den anerkendte HR–konsulentuddannelse nu med endnu mere indhold, flere værktøjer og en perlerække af landets bedste undervisere inden ledelses– og personaleområdet, bla. direkte fra Handelshøjskolen, MBA og landets største rådgivningsvirksomheder. Det er et faktum, at tre–dages kurser ikke nytter, når der er behov for at lære og forstå alle de grundlæggende discipliner inden for personaleledelse, derfor er HR–uddannelsen baseret på e–learning, men kombineret med seks intensive forelæsninger på handelshøjskole–niveau. Læs mere om pensum på www.hrk.se

HR–konsulentudannelsen starter både hold både maj, august, oktober samt i januar 2008 og marts 2008, og der er stadig få ledige pladser. Uddannelsen varer i 10 måneder (tidsforbrug ca. 5 timer pr. uge) og indeholder 7 e–learning–moduler, 6 kursusdage/forelæsninger og en afsluttende eksamen/certificering, hvor deltagerne uddannes i samtlige discipliner og arbejdsområder inden for Human Resource Management, herunder rekruttering, personaleadministration, erhvervspsykologi, medarbejderudvikling, coaching, løn, kompensation, kommunikation, stresshåndtering, personalejura og afskedigelser.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med kræfter fra Handelshøjskolen og erhvervslivet, og forelæsninger foregår på Radisson SAS Royal Hotel i København, og gennemføres i tæt samarbejde med HR–ekperter, erhvervspsykologer, jurister og fagfolk fra det danske erhvervsliv.

HR–konsulentuddannelsen er især anerkendt, fordi den giver deltagerne den nødvendige viden, så de kan imødekomme organisatoriske udfordringer på alle niveauer, medvirke i virksomhedens medarbejderudvikling og være med til at sætte den fremtidige agenda inden for personaleledelse. Deltagerne lærer hvorledes de nye strømninger, trends og ledelsesmetoder påvirker organisationen, men først og fremmest den grundlæggende, moderne personaleledelsesstil. Undervisningsmaterialet er på handelshøjskoleniveau, men kombineres med faglig viden og cases fra udvalgte virksomheder.

Læs præsentationen af uddannelsen nedenfor:

HR–Konsulentuddannelsen, HRK

Det kræver viden, indsigt og overblik at følge med udviklingen inden for personaleledelse i disse år. De menneskelige ressourcer tillægges en stadig vigtigere betydning ifm. virksomhedernes planlægning, og der stilles større krav end nogensinde til den personaleansvarlige.

HR–konsulentuddannelsen, HRK, er baseret på e–learning, men kombineres med forelæsninger efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen tager udgangspunkt i den grundlæggende læring om HRM og belyser over seks moduler, hvorledes arbejdsopgaver inden for Human Resource Management løses optimalt, og hvordan HR–konsulenten kan optimere processerne i organisationen.

Uddannelsens seks moduler er på handelshøjskoleniveau og indeholder flg.:

Modul 1: Medarbejderudvikling og –samtaler

Herunder medarbejdersamtaler, personalebedømmelse, jobudvikling, organisationspsykologi, personaleplanlægning, uddannelsesplanlægning, Performancevurderinger, HR–værdikæden, kompetence–, talent– og karriereudvikling, holdningsundersøgelse, mv.

Modulet inkluderer ekstra afsnit med værktøjer og metoder fra psykologiens verden, herunder undervisning i avanceret adfærdspsykologi, personlighedens psykologi og –varianter, appreciative inquiry, teambuilding, coaching, supervision, mentoring, kommunikation, konfliktløsning, motivation, mv.

Ca. 120 siders læsning med e–learning–case, online–opgave og online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Modul 2: Personalepolitik og – administration

Herunder formulering af personalepolitik, begreber og indhold. Virksomhedskultur, fusioner, politiker (ex. rygning, seniorpolitik, ligestilling, mv.), arbejdsmiljø, hjemme– og distancearbejde, personalepolitisk udviklingsarbejde, effektmåling, HR–Intranet, dataopsamling, personalestatistik, headcounts, kommunikation og videndeling, mm.

Modulet inkluderer ekstra afsnit om forandringsledelse, fusions– og sammenlægningsprocesser, værdibaseret ledelse, ledelsesbegrebet, lederrollen & udvikling, virksomhedskultur, storytelling, arbejdsmiljø og stresshåndtering mv..

Ca. 120 siders læsning med e–learning–case, online–opgave og online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Modul 3: Løn og kompensation

Herunder lønpolitik, lønregulering, lønsystemer, personalegoder, frynser, ydelser, chef og direktørløn, skat, options, warrants, løntilskud, medarbejderaktier, obligationer, lønstatistik, mv..

Ca. 120 siders læsning med e–learning–case, online–opgave g online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Modul 4: Personalejura

Herunder overenskomst– og aftalesystemet, Funktionærloven, Hovedaftalen, samarbejdsaftaler, kendelser, efterløn, varsling, strafbare forhold, EU–direktiver, faglig voldgift, Persondataloven, Ligebehandlingsloven, orlov, ansættelsesaftalen, dagpenge, Ferieloven, 120–dages reglen, arbejdskonflikter, ligebehandling, konkurrenceklausuler, udstationering, mv..

Ca. 120 siders læsning med e–learning–case, online–opgave og online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Modul 5: Rekruttering og udvælgelse

Herunder jobanalyser, søgning, annoncering, e–cruiting, ansættelsessamtaler, interview, samtale og lytteteknik, jura for ansættelsessamtalen, ansættelsesaftaler, screening, erhvervspsykologiske tests, referencetagning, prøvetidssamtaler, tiltrækning og fastholdelse, præstationsvurderinger, mv..

Modulet inkluderer ekstra afsnit med værktøjer og metoder inden for avanceret interview– og samtaleteknik, psykologi, kropssprog, sprog, personlighedsvarianter mv.

Ca. 120 siders læsning med e–learning–case, online–opgave og online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Modul 6: Afskedigelser og fratrædelser

Herunder opsigelser, fratrædelsesårsager, etik, genplacering, fratrædelsesinterview, forandringskommunikation, det sociale ansvar mv.

Ca. 100 siders læsning med e–learning–case, online–opgave og online–tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag på Radisson SAS Royal Hotel.

Eksamen

Herunder gennemgang af hver kursists testresultater ved hvert modul.

Hvem bør deltage

Undervisningen henvender sig til HR–medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der til daglig arbejder med organisations og personaleudvikling samt erfarne HR–medarbejdere, der ønsker et "brush up". Der er sket meget inden for HR–området i de sidste fem år og mange begreber, love, metoder og værktøjer har forandret sig. Dette er en god løsning for alle, der ønsker at være på forkant med de nye spilleregler inden for HRM.

Undervisningsform
Ved tilmelding til kurset modtager deltagerne et password og et brugernavn, der giver direkte adgang til undervisningssiderne, bibliotekerne og linksiderne, der er tilkoblet undervisningen. Samtidig får deltagerne adgang til et online–dialogforum med eksperter og fagfolk, der bidrager undervejs i kursusforløbet med indlæg, cases og praktiske eksempler. Via dialogforumet har deltageren også mulighed for at komme i kontakt med de øvrige kursister. Undervisningen er konkret og jobrelateret, og kurset er tilrettelagt således, at deltageren kan trække direkte på indlæringen i forbindelse med daglige arbejdsopgaver.

Forberedelse:
Før kursets start udfylder deltageren et omfattende spørgeskema, som viser deltagerens læringsprofil. Profilen vil blive holdt op imod deltagerens resultater ved den afsluttende eksamen.

Krav til udstyr:
For at kunne deltage på HR–Konsulentuddannelsen, skal du have adgang til en pc med internetopkobling og en e–mail–adresse.






 

Læs mere her

tags: 2008, aktier, København, direktør, internet, interview, politi, Handelshøjskolen, uddannelse, EU, SAS, obligationer, personalegode, løntilskud, virksomhed, biblioteker, penge, erhvervslivet, stress, mentor, arbejdsmiljø, personaleledelse, Human Resource Management, Personalejura, Management, medarbejderudvikling, ledelsesstil, psykologi, kommunikation, organisation, appreciative inquiry, Konsulentuddannelsen, kursusforløb, undervisning, ansættelse, motivation, sprog, konkurrence, miljø, organisationspsykolog, værktøj, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar