lørdag den 11. juli 2015

Personalejura-uddannelsen via elearning

Er du ny i en HR afdeling, eller har du brug for et brush up på det personalejuridiske område, så er den nye Personalejura Uddannelse (PJU) noget for dig.

Probana Management samarbejder med landets stærkeste kræfter på det personalejuridiske område – Advokatfirmaet Norrbom & Vinding – og dette har resulteret i en spændende, ny personalejurauddannelse, som henvender sig målrettet til personaleansvarlige, HR folk og ledere på alle niveauer.

Personalejura er et gennemarbejdet udviklingsforløb for ledere, personaleansvarlige, HR–medarbejdere og praktikere, der ønsker at være på forkant med lovgivningen og udviklingen på arbejdsmarkedet. Undervisningen giver deltageren en grundig gennemgang af og tilgang til de forskellige aftalesystemer, overenskomster, love og retspraksis. Desuden vil deltageren få indblik i de personalejuridiske aspekter som spænder fra arbejdsmarkedets parter til funktionærloven og ansættelsesretslige dilemmaer.

En tidligere deltager fra Dansk Psykolog Forening udtaler om uddannelsen: "Med hensyn til Probanas valg af emner og udformningen af kursusmaterialet var jeg særdeles tilfreds. Materialet var opdelt på en nem og overskuelig måde med mange hjælpemuligheder til søgning i tekst. Udgangspunkt er at man læser materialet via nettet og der findes printervenlig version af alt materialet. Emnevalget i de forskellige moduler gav et klart overblik over netop ansættelsesretslige regler og problemstillinger, som jeg efterspurgte. Der var en fin rød tråd gennem emnerne i alle 3 moduler og ved aflevering af opgaver var der en god tilbagemelding fra underviser. Underviseren gav en god og fin beskrivelse af besvarelsen med tilbud om yderligere uddybning hvis det var et ønske. Mit udbytte af kurset har i alle træk svaret til mine forventninger og jeg vil ikke betænke mig i at anbefale det til andre."

Uddannelsen er et 3. måneders forløb baseret på en kombination af e–læring og kursusdage, samt udarbejdelse af cases og personlig feedback på disse. Kombinationen af e–læring og kursusdage sikrer, at De kan planlægge Deres arbejde med uddannelsen, når det passer Dem.

Advokater fra Advokatfirmaet Norrbom & Vinding underviser på alle PJU´s moduler og kombinerer undervisningen med praktiske eksempler, viden om bekendtgørelser og de nyeste personalejuridiske tiltag. Desuden vil Norrbom & Vinding forestå evalueringerne af deltagernes indsendte cases.

Læs mere om uddannelsen på: http://www.probana.com/pju.asp


http://www.probana.com


 

Læs mere her

tags: uddannelse, Advokat, lovgivning, overenskomster, Personalejura, Probana, Management, undervisning, ansættelse, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar