torsdag den 9. juli 2015

Ny bog: Lykke er en del af karrieren

"Karriereledelse. Vejen til et rigere liv" beskriver, hvorledes man kan tage hånd om sin egen tilværelse og forbedre sine muligheder både på jobbet og privat, – hvilket resulterer i dobbelt lykke. Ved hjælp af få værktøjer undgås mange fejltrin, siger bogens forfattere Peter Horn og Lone Rud.

Forfatterne leverer opskriften på, hvordan læseren skaber sig et lykkeligt karriere– og privatliv og dermed udnytter sit fulde potentiale. "Karriereledelse. Vejen til et rigere liv", udkommer på Schultz Forlag torsdag 22. marts 2007. De kinesiske skrifttegn på bogens forside refererer til bogens omdrejningspunkt dobbelt lykke.

"Det er ikke altid lige let at få indfriet sine professionelle og private ambitioner. De mentale og følelsesmæssige barrierer kan være mange, og det er ofte svært at sætte sig ud over sit eget univers og tænke sig ind i et andet. Det forudsætter karriereledelse", siger forfatterne Peter Horn og Lone Rud. Bogen henvender sig til alle, der ikke vil lade tilfældighederne råde over deres karriereforløb og liv.

Lykke er hårdt arbejde
Forfatterne siger, at: "Lykke ikke har noget med held at gøre. At afdække sit potentiale er et alvorligt og krævende analysearbejde, som man skal bruge avancerede værktøjer til". Disse analyseværktøjer får læseren i bogen, der også introducerer udfordringerne ved jobskifte, personlig branding, networking, etableringen af MIG A/S og OS A/S, den personlige markedsanalyse og vigtigheden af den store "noget–for–noget"–bank.

I bogen fortæller forfatterne, hvorledes man ved at arbejde bevidst med sine karrieremål kan opnå et rigere liv: "Karriereledelse er, når individet tager ansvaret for og skaber sit professionelle liv. Det sker ved viljen til forandring, erkendelse af ståsted og handling."

Man kan også se sin lykke i et nyt perspektiv: "Rud–Horns horisontale lykkespiral baserer sig på, at vi fra vugge til grav er i konstant bevægelse. Den givne lykketilstand handler om at kunne transformere nuværende tilstande ind i et udviklende, større perspektiv," konstaterer Peter Horn og Lone Rud.

Bogen gør læseren i stand til at analysere sin egen situation i et holistisk perspektiv og til efterfølgende at vurdere, hvordan man gennem karriereledelse opnår et optimalt og harmonisk liv.

Titel: Karriereledelse. Vejen til et rigere liv
Forfattere: Peter Horn & Lone Rud
Sider: 192
Udkommer: 22. marts 2007
Pris: 199,– (vejl.)
Forlag: Schultz Forlag
 

Læs mere her

tags: 2007, forfatter, værktøj, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar