onsdag den 29. juli 2015

Jobsøgning og rekruttering der er kamp om kronerne

Kampen om opmærksomheden fra de jobsøgende og annoncekronerne fra de rekrutteringsansvarlige i virksomhederne bliver stadig større.

På et marked, hvor der er mangel på arbejdskraft, og hvor der bliver stadig flere ubesatte stillinger øges presset på virksomhederne for at kommer ud med deres budskab de helt rigtige steder. Annonceres der de forkerte steder, er det mange penge og ikke mindst tid, der bliver spildt.

For den jobsøgende handler det også om at vælge de rigtige jobdatabaser ud og sortere størstedelen fra.

Mængden af jobdatabaser, såvel de generelle som de mere specifikke også efterhånden oppe i et omfang, der gør det svært og nærmest overskueligt for de jobsøgende at vælge de få ud, der kan give dem de bedste muligheder i jagten på drømmejobbet. Og indbefatter man vikarbureauerne og rekrutteringsbureauerne, bliver det endnu sværere. Og det er ikke nemmere for virksomhederne.

På Jobfisk.dk kan såvel den rekrutteringsansvarlige som den jobsøgende få sig et overblik over de mange muligheder, der er at vælge imellem.

Jobfisk.dk adskiller sig på væsentlige punkter fra de andre jobguides på nettet:
– Jobfisk.dk fokuserer kun på ét område, nemlig jobsøgning og rekruttering.
– Alle links er kort beskrevet
– Man kan se hvilke fagområder vikar– og rekrutteringsbureauerne beskæftiger sig med og hvor de har kontor
– For job– og fagdatabaserne kan man se om de tilbyder henholdsvis jobagent og cv–database.

Jobfisk.dk kan derfor tilbyde både jobsøgende og virksomheder et overblik, der gerne skulle sikre, at de hurtigt finder frem til de websider, der har relevans for dem. På denne måde kan de spare både tid, penge og frustrationer.

Dags dato er der listet 51 sites i kategorien Jobdatabaser, 84 sites i kategorien Fagdatabaser, 100 sites i kategorien Vikarbureauer, 63 sites i kategorien Rekruttering og headhunting, 25 sites i kategorien Elev– og traineestillinger og 31 sites i kategorien Studie– og fritidsjobs.

Ved hjælp af Jobfisk.dk kan du blive klogere på mulighederne indenfor online jobsøgning og rekruttering. Og hvad enten er rekrutteringsansvarlig eller jobsøgende kan du ved at investere lidt tid på Jobfisk.dk hurtigt spare tid (og penge) i den anden ende.
 

Læs mere her

tags: virksomhed, penge, jobdatabase, jobsøgende, rekrutteringsansvarlig, arbejdskraft, vikar, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar