fredag den 31. juli 2015

Hvem sagde Fjumreår

Hvornår har du sidst "fjumret" dig til en uddannelse og et job, der kræver potentiale, styrke og selvbevidsthed Nej vel...

Alligevel taler mange politikere om, at ungdommen skal hurtigt i gang med deres videregående uddannelser – at de skal droppe de såkaldte "fjumreår". – Men hos Service & Co. betragter vi absolut ikke vores personligt udviklende guideskole – eller en sæson som guide – som fjumret siger Chris Wager, direktør i Service & Co.

Samme mening har uddannelsespolitisk ordfører for Socialdemokratiet, Christine Antorini. Hun har tidligere udtalt følgende ... Og hvis det er skirejser man brænder for, så bliv skitræner eller
rejseguide en vinter. Det, man får med i bagagen, er alt det, som arbejdsgivere sukker efter. Man har vist, at man ikke er en sløv padde, og at man har ambitioner med sit liv.

Det perfekte "sabbatår!"
Hvert år uddanner Service & Co. over 450 skandinaviske unge til et spændende job i rejsebranchen. Det gør Service & Co. til Skandinaviens største uafhængige guideskole med tre årlige guidekurser i Santa Susanna, som ligger på Costa Brava–kysten i Nordspanien.

Det glædeligt, at der stadig er så mange, der har lyst til guidejobbet. Marked er der, og de unge mennesker får virkelig mulighed for at arbejde i et spændende miljø, hvor de kan hver dag sætte oplevelser ind på opsparingen. Der er meget få job i Danmark, der kan prale med det samme, udtaler Chris Wager. – Derfor mærker vi også stadig en stor tilstrømning til vores kurser, og efterårskurserne over oktober, november og december ser allerede nu ud til, at blive fyldt godt op.

I år er der to markante nyheder i den nye brochure, både til glæde for fremtidens turister, men så sandelig også til glæde for eleverne – de kommende guider:

*) Få 8.000 kr. af dine guideskolepenge tilbage efter ét år i job!
– Vi garanterer, at hver elev kan få mere end halvdelen af kursusprisen tilbage...

*) Gratis karrieremodul i Danmark efter kun én sæson som guide!
– Kurset varer en uge og bringer den karriereinteresserede guide videre i branchen...

På www.service–co.dk kan alle få syn for sagen. Et enkelt år som guide kan føre til hvad som helst. Læs selv de mange artikler og klummer... Om unge mennesker, der er alt andet end "fjumrede".
 

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, politi, uddannelse, Socialdemokratiet, december, penge, skandinavisk, arbejdsgiver, videregående uddannelse, Skandinavien, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar