Bad Request
KEA - Københavns Erhvervsakademi har igen i år modtaget et stigende antal ansøgninger i forbindelse med forårets ansøgningsfrist til kvote 2 til de videregående uddannelser - på lige linje med de øvrige erhvervsakademier og professionshøjskoler. Samlet set er der tale om en stigning på 28 % i antal ansøgninger til KEAs uddannelser, der ligger inden for spændet mellem teknologi, design, it og business. KEA uddanner til det private erhvervsliv, og de flotte ansøgertal er således med til at styrke fremtidens vækst- og innovationsmuligheder for det danske erhvervsliv.Erhvervsakademierne har fået deres egen naturlige platform i det danske uddannelsesbillede, og det reagerer ansøgerne på. Jeg tror, at de har forstået, at en videregående uddannelse fra et erhvervsakademi er direkte rettet mod det private arbejdsmarked med kompetencer, der er umiddelbart anvendelige og efterspurgte , udtaler rektor Ingo Østerskov. På KEA har vi været meget opmærksomme på, at uddannelserne skal udformes, så de studerende igennem hele studietiden er i et tæt samspil med det arbejdsmarked, de bagefter skal ud og prøve kræfter med. Det tror vi giver det bedste resultat for både de unge og for de virksomheder, de skal ansættes i.
Især uddannelser inden for medie- og it-området som multimediedesignere, computerscience og e-konceptudvikling har oplevet en pæn stigning i antallet af ansøgninger, men også designområdet er godt med. Og generelt er mange af de nyere uddannelser tydeligvis ved at finde deres fodfæste. Behovet for at kombinere kompetencer inden for design, produktion og it med en forretningsmæssig forståelse har vist sin værdi med pæne ansøgningstal.
Også regeringens vækstforum har peget på, at ikke al arbejdskraft nødvendigvis skal uddannes på universiteterne det kan jeg se, at de unge også har forstået , slutter Ingo Østerskov.
Læs mere her
tags: København, uddannelse, regeringen, computer, virksomhed, teknologi, regering, erhvervslivet, Københavns Erhvervsakademi, studerende, videregående uddannelse, rektor, arbejdskraft, innovation, arbejdsmarked,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar