torsdag den 1. maj 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Afbrydelser er alletiders gave til lederen

Toms nye chef har let til latter
I dag sælger han mel og havregryn i svenske Lantmännen Cerealia. Om tre måneder sætter 46-årige Carsten Lyngsø Thomsen sig i stolen for Toms Gruppen.
Læs mere her

Uddannelse er ingen garanti for job
Mere uddannelse til ufaglærte ledige kan være godt, men er ingen garanti for job, lyder det fra to af landets største virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.
Læs mere her

Private jobfirmaer jagter nye kunder
Hvis seks ugers selvvalgt uddannelse helt forsvinder i en ny reform, vil det betyde store tab for en række kursusfirmaer.
Læs mere her

IDA dumper udspil: Hvor er hjælpen til de højtuddannede ledige?
Emner Arbejdsmarked http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ida-efterlyser-hjaelp-til-hoejtuddannede-ledige-1641 Regeringens beskæftigelsesudspil handler mere om uddannelses- og socialpolitik end arbejdsmarkedspolitik, mener Ingeniørforeningen, som efterlyser en hjælpende hånd til højtuddannede uden arbejde. Jobfinder
Læs mere her

Afbrydelser er alletiders gave til lederen
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/afbrydelser-er-alletiders-gave-til-lederen-1637 Ledere bør sige tak, hver gang en medarbejder forstyrrer med spørgsmål. Det giver mulighed for at præcisere retning, rammer og prioriteringer, understreger ledelseskonsulent. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar