lørdag den 24. maj 2014

Karrierespringbrædt efter prikkerunde

For mange er HRK uddannelsen se www.hrk.se et springbræt ind i en ny karriere. Især mange af de medarbejdere, der i TDC, Danfoss, Danske Bank, mv. har været igennem en prikkerunde benytter uddannelsen som udvej for at komme videre.

HR Konsulentuddannelsen (HRK), se www.hrk.se , kvalificerer til at varetage funktioner som interne konsulenter i personaleudviklingsafdelinger, interne eller eksterne HR konsulenter, projektledere, udviklere af og ansvarlige for uddannelses og udviklingsprogrammer, rekrutteringstiltag, generelle personalepolitikker og strategier etc. eller til en akademisk karriere som forskningsassistent/forsker.

Typiske jobbetegnelser er:
HR konsulent
Personaleansvarlig
Personalekonsulent
Uddannelsesansvarlig
Uddannelseskonsulent
Udviklingsansvarlig
Udviklingskonsulent
Læs mere direkte på www.hrk.se

Uanset om man blot har brug for et brush up i sin nuværende stilling som personalechef, eller om man simpelthen står overfor at skulle starte op fra scratch i stillingen som personalechef eller HR specialist, så rammer HR konsulentudannelsen plet. Inspireret af undervisningen på cand.merc.HRM linien på Handelshøjskolen, men med konkrete og spændende cases og erfaringer direkte fra en række af landets absolut største virksomheder, har HRK uddannelsen taget personaleområdet med storm. Mere end 800 ledende personaleansvarlige har allerede taget uddannelsen, der i øvrigt sikrer den generelle, optimale tilgang til personaleområdet over tid. De bedste undervisere. Spændende kolleger, at netværke med. Og landets absolut største og mest anerkendte e læringsplatform inden for personaleområdet.

Carlsberg, Novo Nordisk, Nordea, Rockwool, osv. deltager aktivt på uddannelsen. Det er et faktum, at et dags eller tre dages kurser bare ikke nytter, når der er behov for at lære og forstå alle de grundlæggende discipliner inden for personaleledelse, og derfor er HR konsulentuddannelsen baseret på e learning, men uddannelsen kombineres med seks intensive forelæsninger på handelshøjskole niveau. Læs mere om pensum her...

HR konsulentudannelsen starter i både marts, maj, august & oktober i år, og uddannelsen varer i 10 måneder (tidsforbrug ca. 15 timer pr. md). Uddannelsen indeholder 6 stk. e learning moduler, 6 stk. kursusdage/ forelæsninger og en afsluttende eksamen/certificering, hvor deltagerne uddannes i alle discipliner og arbejdsområder inden for Human Resource Management, herunder erhvervspsykologi, medarbejderudvikling, personaleadministration, rekruttering, løn, kompensation, personalejura og afskedigelser.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med kræfter fra Handelshøjskolen og erhvervslivet, og kursusdagene foregår på Scandic Hotel i København og Radisson SAS i Århus og gennemføres i tæt samarbejde med HR ekperter, erhvervspsykologer, jurister og fagfolk fra det danske erhvervsliv.

Det vil glæde os, hvis også I har lyst til at deltage (pt. få pladser). Tilmelding kan ske direkte på www.hrk.se eller på telefon 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: Carlsberg, København, Århus, politi, Handelshøjskolen, uddannelse, TDC, Nordea, Danske Bank, SAS, storm, virksomhed, Novo Nordisk, erhvervslivet, personaleledelse, Human Resource Management, Management, medarbejderudvikling, psykologi, strategi, Konsulentuddannelsen, Danske Bank,, Danfoss, undervisning, projektleder, sprog, Rockwool,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar