onsdag den 21. maj 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om »Alfahannerne må beslutte, om de vil have kvinderne ind«

Tre ud af fire ingeniører frygter ikke arbejdsløshed
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ingenioerernes-selvtillid-er-i-top-1727 Kun syv procent er i høj grad bange for at miste jobbet, viser ny undersøgelse »Om et år skal man lede længe efter en ledig ingeniør,« lyder det fra IDA. Jobfinder
Læs mere her

Barske vilkår for kinesiske studerende
GLOBE-dagbog. Omgivet af nudler og hovedpuder og bevæbnet med lommeregner og computer studerer de kinesiske studerende på livet løs i universitetets døgnåbne læsekælder. Udenlandslære er den hårde vej frem for kineserne, men skaber det bedre erhvervsledere?
Læs mere her

Humanister rykker over i det private
Nyuddannede humanister ansættes i lige så høj grad i det private som i det offentlige og særligt i virksomheder, der eksporterer til udlandet. Det er et godt match, lyder vurderingen fra både fagforening, karrierekonsulenter og tænketanken DEA.
Læs mere her

Nu får østarbejdere faglærte job
Østeuropæere og tyskere besætter nu også i stigende grad de faglærte stillinger, som danske virksomheder mangler arbejdskraft til.
Læs mere her

Udlændinge overtager faglærte job
Østeuropæere og tyskere besætter nu også i stigende grad de faglærte stillinger, som danske virksomheder mangler arbejdskraft til.
Læs mere her

Tømrer og mangemillionær
Med lærebrev som tømrer har Michael Mortensen først tjent en formue på at bygge parcelhuse. Nu udbygger han formuen med ejendomme og erhvervsbyggeri – og støtter det lokale fodboldhold AC Horsens.
Læs mere her

Udenlandske vikarer indtager kontoret
Hos rekrutteringsvirksomheden Manpower bliver mange stillinger som kontorfunktionærer og konsulenter nu besat af lønmodtagere fra Europa og Indien.Foto: Erik Refner
Læs mere her

Fra dotcom-ildsjæl til hot iværksætterforbillede
Den 42-årige IT-iværksætter Mikkel Svane kan nu læne sig veltilfreds tilbage og se aktiekursen på sit amerikanske successelskab svulme.
Læs mere her

Dansk beskæftigelse taber europæisk terræn
Andelen af dansker i beskæftigelse er fjerdehøjst i EU, men vi sakker bagud i forhold til vores naboer på den anden side af Øresund.Foto: Torkil Adsersen
Læs mere her

»Alfahannerne må beslutte, om de vil have kvinderne ind«
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/alfahannerne-maa-beslutte-om-de-vil-have-kvinderne-ind-1715 Der er behov for en kulturændring i de klassiske ingeniørbrancher, hvis de skal blive lige så populære blandt kvindelige ingeniører som rådgiverbranchen, mener brandingekspert. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar