fredag den 30. maj 2014

Her vil business-studerende helst arbejde

Business-studerende på Nordens universiteter stiller store krav til deres fremtidige arbejdsgivere. De studerende søger en arbejdsgiver, der både skal give dem rum for personlig udvikling, gode muligheder for at gøre karriere, muligheden for at arbejde for en større sag og samtidig skal se godt ud på CV'et. Det fortæller den seneste undersøgelse fra Universum, der også har spurgt mere end 33.000 business-studerende i Danmark, Sverige, Norge og Finland om, hvor de helst vil arbejde, når de er færdige med studierne. Her er listen over de ti arbejdsgivere, som de nordiske business-studerende helst vil arbejde for:
1. EY (tidl. Ernst & Young)
2. PwC
3. L'Oréal Group
4. Nordea
5. KPMG
6. Microsoft
7. McKinsey & Company
8. Deloitte
9. The Boston Consulting Group
10. IKEA

Det er fjerde år i træk, at EY bliver kåret som den mest attraktive arbejdsgiver i Norden, og Erik Mamelund, Nordic Managing Partner i EY, udtaler:

"Vi er utroligt stolte af den fantastiske placering i Universums undersøgelse. Hele vores forretningsmodel bygger på, at vi kan tiltrække de dygtigste medarbejdere, så vi kan levere optimale og innovative løsninger for vores kunder. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden har fokus på, hvordan vi kan skabe rum for succes for hver enkelt medarbejder og derigennem succes for EY – ikke kun i Norden, men i hele verden. Og det er fantastisk på denne måde at blive bekræftet i, at vores indsats virker."

Erik Mamelund ser meget positivt på, at de studerende er ambitiøse og vil arbejde for en større sag, og fortsætter:

"Vores motto er "Building a Better Working World". Vi tror på, at vi ved at hjælpe virksomhederne til at have optimale processer og helt styr på rapporteringen kan bidrage til at skabe vækst, flere arbejdspladser og innovative løsninger, der er til gavn for samfundet og minimerer de negative påvirkninger fra miljø og klima. Og det er jeg overbevist om er et tiltalende budskab blandt studerende, der i stigende grad ønsker mere end blot end blot karrieremuligheder og en fed lønseddel af deres arbejdsgiver. De vil være en del af noget større, der sigter på at gøre en positiv forskel globalt. Og den mulighed er det kun EY, som er det eneste fuldt ud globalt integrerede revisions- og rådgivningsfirma, der kan tilbyde dem."

Læs mere her

tags: Danmark, KPMG, Sverige, Norge, Microsoft, Nordea, Boston, virksomhed, Finland, IKEA, arbejdsgiver, studerende, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar